Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2016 o 15:07
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Peter Sagan valcuje konkurentov aj v horskej cyklistike. Do cieľa prišiel s 20-minútovým náskokom

ŠPORT CYKLISTIKA PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Peter nastúpi na olympiáde v Riu v pretekoch cross-country 21. augusta.

Peter Sagan má túto sezónu skutočne vydarenú. Víťazstvá na klasikách, piaty zelený dres na Tour okorenený tromi etapovými víťazstvami a v rukách nová profesionálna zmluva, ktorá mu zaručí najvyšší plat spomedzi všetkých pretekárov v pelotóne. Ak by sa čisto teoreticky rozhodol slovenský cyklista predčasne ukončiť túto sezónu, nikto by mu nemohol nič povedať, nakoľko všetkým ukázal, že dúhový dres majstra sveta má toho najlepšieho majiteľa, aký v súčasnosti existuje. Peter je však nezmar a veľký všestranný talent. To bude môcť ukázať už čoskoro na pretekoch v disciplíne cross-country, v ktorej sa predstaví pod piatimi olympijskými kruhmi v brazílskom Riu de Janeiro. Slovenský cyklista bude v akcii v posledný súťažný deň olympijského programu, v nedeľu 21. augusta

Peter sa momentálne pripravuje v Spojených štátoch, kde naplno zarezáva, aby sa v krátkom čase pripravil v disciplíne, v ktorej jeho konkurenti súťažia prakticky celý život a majú v tomto štýle nabicyklované viac ako Peter. No 26-ročný rodák zo Žiliny ukazuje, aký univerzál sa v jeho osobe skrýva. Prípravu na olympijské podujatie si obohatil pretekmi horských bicyklov v americkom stredisku Grand Targhee. 50 kilometrov, prevýšenie 3600 výškových metrov a víťaz? Slovenský reprezentant. Do cieľa prišiel s vyše 20-minútovým náskokom a ukázal, že s ním jeho súperi rozhodne musia počítať. Už o dva týždne zistíme, do akej miery.

Peter Sagan valcuje konkurentov aj v horskej cyklistike. Do cieľa prišiel s 20-minútovým náskokom
Zdroj: Pierre’s Hole Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia