Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2016, 18:26
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Zayn Malik, plno svetiel a laserov. Taký je futuristický klip bývalého člena One Direction

HUDBA
Uložiť Uložené

Po skladbách ako Pillowtalk či It's You má svoj vizuál i track Like I Would. Pri jeho tvorbe bola pravdepodobne prítomná výrazná inšpirácia filmom Tron.

Sólový album Zayna Malika, Mind of Mine, na ktorý bolo zvedavých mnoho fanúšikov bývalého člena populárnej skupiny One Direction, je už nejakú dobu vonku a každý si tak mal čas spraviť vlastný názor ohľadom toho, či bol jeho odchod dobrou voľbou alebo nie. Podľa môjho osobného názoru je vhodnejšia odpoveď áno, keďže Zayn dostal oveľa väčší kreatívny priestor a mohol spievať o tom, o čom uznal za vhodné, zahŕňajúc i témy, ktoré by sa na skladbu zoskupenia orientovaného na nižšie vekové kategórie nikdy nedostali.

Hoci doska Mind of Mine vyšla ešte v marci, partner modelky Gigi Hadid neprestáva svoju fanbase zásobovať novými vecami. Aktuálne má pre vás pripravený videoklip na track Like I Would, z ktorého cítiť veľkú inšpiráciu filmom Tron. Zayn sa totiž pustil do futuristicky ladeného vizuálu, v ktorom dominuje hra svetiel a laserov, pričom aj samotný hlavný aktér je oblečený v špeciálnom obleku. Samozrejme, klip by nebol kompletný, ak by sa v ňom neobjavilo niekoľko tancujúcich slečien. Vizuál na tento tanečný song si prezri nižšie. Mimochodom, o jeho réžiu sa postaral známy Director X.

Domov
Zdieľať
Diskusia