Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2016, 15:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Moja Reč predstavuje cover a spúšťa predpredaj albumu Offline, na ktorom sa objavia Separ, Pil C či Momo

HUDBA MOJA REČ
Uložiť Uložené

Aký zvuk bude album charakterizovať sme už mali možnosť počuť z ukážok, ktoré napovedajú, že sa skutočne máme na čo tešiť.

Medzi jeden z najočakávanejších albumov tohto roku môžeme bez pochýb označiť aj počin Dobrých chlapcov, a to už len kvôli tomu dlhému naťahovaniu všetkých dátumov, čo je však už chvalabohu minulosťou. Chalani z Handlovej predstavili približne pred týždňom všetky ukážky - ako už je zvykom, formou videosnippetu, respektíve dvoch, z dôvodu dlhej minutáže, čo sme samozrejme ocenili. Všetko nasvedčuje tomu, že sa dočkáme výsledku, ktorý by mal minimálne naplniť vysoké očakávania všetkých fanúšikov. Už z ukážok vieme, že okrem Supu a Delika na albume Offline doručilo slohy aj zopár hostí, ktorých výber snáď ani nemohol byť lepší. Menovite prispeli slohou Speezy, Momo, Adiss, Sergei Barracuda, Separ, Pil C,  Sendreiovci a Vec.

Takto vyzerá cover albumu Offline. 

Moja Reč predstavuje cover a spúšťa predpredaj albumu Offline, na ktorom sa objavia Separ, Pil C či Momo

Čo sa týka hudobnej produkcie, tú si zobral kompletne na starosti Jožiš Engerer, čo sa nám veľmi páči, no zároveň prichádza aj zodpovednosť odlíšiť jednotlivé skladby, ktoré síce budú poznačené jedným človekom, no každá by mala niesť svoj charakteristický zvuk. Z ukážok mám zatiaľ pocit, že sa to podarilo, no hodnotiť budeme až po kompletnom vypočutí dosky. Dnešok je zároveň špeciálny tým, že sa chalani konečne rozhodli oficiálne predstaviť cover albumu a zároveň spúšťajú predpredaj. Pri objednávke v predstihu dostaneš svoje CD rovno aj s podpisom v deň vydania - 4.4.2016, čo je už o dva týždne. Dovtedy si môžeš čakanie krátiť aspoň ukážkami a veríme, že ešte pred týmto magickým dátumom uzrie svetlo sveta aj nejaký ten videoklip. Ak sa pýtaš, kde si môžeš Offline predobjednať, tak správna adresa je už tradične shop.rukahore.sk.

Prvá polovica ukážok

Druhá polovica ukážok

TRACKLIST:

1. Mlčanie Jahniat

2. Všetko OK feat. Majk Spirit

3. Jackpot feat. Momo

4. Zlatá Soška feat. ADiss

5. Bazooka rock feat. Sergei Barracuda

6. Dúha

7. Bublinky

8. Sanscript

9. Rátaj so mnou

10. Z hlavy do hlavy feat. Separ

11. Nič feat. Pil C

12. Chlapci zo zadnej lavice

13. Čínska pošta

14. Žiadna sympatia

15. Kale Jakha, kale bala feat. Sendrejovci a Vec

16. Offline

Domov
Zdieľať
Diskusia