Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2016, 18:34
Čas čítania 0:00
Martin Z.

Klubu Dole bude tento víkend diktovať anglické reggae

REFRESHER
Uložiť Uložené

Reggae frajer Deadly Hunta z UK, lokálna drum&bassová scéna aj multižánrová párty Rave Culture - to je plán Klubu Dole na tento víkend.

Rave Culture sa po mesiaci opäť vracia Dole. Vo štvrtok 25.2. vás čaká multižánrová párty, na ktorej sa selektori podelia nielen o rytmy drum&bassu, ale aj o basshouse, trap, grime, UK bass či house. Viac podrobností tu.

Klubu Dole bude tento víkend diktovať anglické reggae

Piatková noc bude patriť lokálnej scéne, zabehnutým aj novým djs a sonickým vibráciam do tanca aj do skoku. Klubovú noc DNB Headz predstaví to podstatné z drum&bassu v blízkom aj ďalekom okolí. Opäť vás čaká poriadne nabitý line-up, tentokrát pod hlavičkou labelu Dephrecords, ktorý v Bratislave predstaví to najlepšie zo svojho portfólia. Pre viac informácii pozri sem.

 

Klubu Dole bude tento víkend diktovať anglické reggae

Sobotu 27.2. zase v Klube Dole rozpáli žúr Reaggae Callin. Nadupaný flow, kombinácia žánrov reggae, dancehall, hip-hop, grime a drum&bass a energia, ktorá vás zmetie. Reč je o známom britskom interpretovi Deadly Hunta, ktorý poctí Bratislavu svojou návštevou. Obrovský kus Jamajky k nám prinesú aj domáci DJs Pokyman, Simple Sample a Zugree. Podrobnosti nájdete tu.

Klubu Dole bude tento víkend diktovať anglické reggae

Domov
Zdieľať
Diskusia