Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2015, 2:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

King Kong sa v spoločnom filme postaví gigantickej Godzille!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Práva na King Konga posúva Universal do Warneru, aby tak po Edwardsovej druhej Godzille mohol prísť film King Kong versus Godzilla!

Po tom, ako Kong: Skull Island opustili ako Michael Keaton, tak J. K. Simmons (asi si prečítali scenár), bolo ohľadom snímky trochu ticho. Neskôr sa ale začali objavovať správy, že Tom Hiddleston ostáva, pričom by sa k nemu mali pripojiť Samuel L. Jackson, John C. Reilly, Toby Kebbell (Doom v novej F4, Koba v Dawn of the Planet of the Apes ) či Brie Larson. Snímka bude akýmsi príbehovým prequelom, zameriavajúc sa viac na samotný ostrov a zrod King Konga. Iné správy však hovoria, že sa dostaneme do roku 1971. Na oficiálne informácie si ale ešte počkáme. Snímky sa v kinách dočkáme 10. marca 2017.

Pokračovanie Edwardsovej rozporuplnej Godzilly dorazí 8. júna 2018 a okrem Godzilly samotnej by v ňom mali figurovať aj iné veľké príšery ako Rodan, King Ghidorah či Mothra. Edwards momentálne pracuje na Star Wars Anthology: Rogue One, preto môžeme očakávať mierny posun, avšak, je už oznámené, že sa na ňom bude podieľať spolu so scenáristom Maxom Borenstienom.

Teraz to zaujímavé. Legendary Pictures, ktoré vlastní práva ako pre Godzillu (koprodukuje s Warner. Bros.), tak pre King Konga (koprodukuje s Universalom),  sa rozhodlo, že si natočí spin-off, v ktorom proti sebe postavia práve Godzillu a King Konga. Keďže má Legendary zmluvy o koprodukcií a spolufinancovaní svojich filmov ako s Warnerom, tak s Universalom, vybaviť potrebné zmluvy nebolo ťažké. Dá sa očakávať, že tento crossover by sme mohli vidieť už v roku 2020. Trochu ale nechápem, ako chce King Kong bojovať s niekoľkonásobne väčšou Godzillou. To už nechám na vašu fantáziu. Ak by sme chceli ale zájsť do skutočných konšpiračných teórií, mohli by sme spomenúť aj dinosaurov. Jurassic World totiž patrí pod Universal, a keby sa chcelo naozaj veľmi, nuž, Godzilla by v Jurskom parku vedela robiť slušnú paseku. Nakoniec, to, čo Kong dokáže s T-Rexmi (prvá časť tu, druhá zase tu), sme videli už v Jacksonovom King Kongovi. Čo vravíte na tieto informácie?

Domov
Zdieľať
Diskusia