Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2015, 18:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Neuveriteľne zlatí a vtipní Mimoni útočia na naše bránice v novom traileri

FILMY A SERIÁLY MIMONI
Uložiť Uložené

Celovečerný animák žltých kazisvetov dorazí už v lete. My tu pre vás máme teda dostatočne zaujímavý a vtipný trailer, ktorý vás navodí na premiéru.

Myslel som si, že to bude tupé, alebo mám len slabú chvíľku, kedy s mojou smutnou dušou urobia zázraky aj Mimoni. Ja som sa ale prekvapivo bavil a ich nevinný humor mi sedí. Aj preto som v polovici traileru okno zavrel a povedal si, že si to radšej užijem v kine. Dabing vyzerá fajn, vymyslený jazyk Mimoňov je vtipný sám o sebe a gagy taktiež pôsobia vtipne, teda aspoň pre tých, ktorým miestami infantilný (ale miestami aj originálny) humor nevadí. Určite sa dočkáme niekoľkých pop-kultúrnych narážok, skvelých vtipov a úsmevných, ako i originálnych scén a všetkého, čo sme tak na dvoch častiach Ja, zloduch, milovali.

Niekomu ale tieto malé žlté banániky môžu pripadať viac stupídne a trápne, čo samozrejme chápeme. V konečnom dôsledku to bude buď prepadák, pri ktorom sa budete hanbiť, že ste naň niekoho dotiahli do kina, alebo sa príjemne zabavíte. Nech to dopadne akokoľvek, tržby určite zaručia aj zelenú pred druhý diel, takže tí, ktorí týmto animákom nadšení nie sú, by sa mali pripraviť na jeho pokračovanie už teraz. Dva diely Despicable Me zarobili dokopy takmer miliardu a pol, od Mimoňov sa menej ako 600 miliónov ani neočakáva. Môžu teda len prekvapiť, no pre dobro filmového priemyslu dúfame, že cez miliardu sa neprehupnú. Stačí nám, že tak učinili druhí Avengeri. 

Neuveriteľne zlatí a vtipní Mimoni útočia na naše bránice v novom traileri

Od T-Rexa po Napoleona, Mimoni slúžili komukoľvek, kto mal veľké plány a nebol dobrák od kosti. Keď ale nezostane nik, kto by ich zotročil, upadnú do depresie a ich existencia je ohrozená. Vtedy sa trojica odvážnych jedincov vyberie do New Yorku hľadať nového pána. Tam aj stretnú prvú ženskú superzlodušku, Scarlet Overkill (Sandra Bullock). Tá je obávaná v celom svete a tak sa k nej naši traja priatelia pridajú. Je otázne, či ich bude nasledovať aj celá ich rasa, ale zatiaľ to vyzerá tak, že ústrednými postavami budú len Kevin, Stuart a Bob. Z New Yorku sa dopracujú až do Londýna, kde sa budú pod velením Scarlet Overkill snažiť ukradnúť korunovačné klenoty, no zároveň im pôjde aj o záchranu celého svojho druhu.

Level roztomilosti je vysoký, level očakávaní si radšej kontrolujeme, no niet pochýb, že tento spin-off pre Despicable Me (Ja zloduch) je viac než vítaným kúskom a dúfame, že aj uspokojivým. Nečakajte žiadny inteligentný humor, táto rozprávka nijak svetom neotrasie, no pre menších a dievčatá je to cieľovka ako vyšitá. Nezabúdajte, že dej sa bude odohrávať dávno pred narodením Grua a teda nečakajte ani jeho, ani jeho tri dievčatká. V našich kinách uvidíme snímku už 25. júna 2015. Ak ste ale zvedaví aj na tretiu časť Ja, zloduch, nezúfajte, tá sa dostaví v roku 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia