Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2015, 18:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pokračovanie Rodinky úžasných potvrdené!

FILMY A SERIÁLY RODINKA ÚŽASNÝCH
Uložiť Uložené

Úspešný animák od Pixaru sa konečne po rokoch prosíkania fanúšikov dočká pokračovania!

Presne pred 11 rokmi k nám dorazil revolučný animák od Pixaru, ktorý prišiel nielen s inovačnou animáciou, ale ponúkol aj kvalitný príbeh, skvelé postavy, úžasné momenty a tak trochu iný pohľad na sociálne problémy superhrdinov. Tých už na svete nie je zďaleka toľko, koľko bývalo, no stále je tu jedna nezvyčajná rodinka, Rodinka úžasných. Ich superschopnosti nás nadmieru zabávali počas celej stopáže, no Pixar bol v období, kedy animák odpremiéroval v štádiu, kedy skôr vyvíjal originálne a kreatívne výtvory, než aby sa zameriaval na sequely. To obdobie je už ale dávno preč a Pixar potrebuje silného koňa, ktorý by sa hypeom a značkou mohol merať s blockbustermi a ktorý by konečne mohol poriadne rozvíriť vody.

Posledné dva roky sme na internete čítali o náznakoch The Incredibles 2, teda o Rodinke úžasných 2. Nanešťastie, až dnes nám konečne režisér a scenárista jednotky, Brad Bird (Tomorrowland, Rodinka úžasných, Ratatouille, Železný obor), potvrdil, že skutočne začal pracovať na scenári, čo znamená, že neskôr ako v roku 2019, so šťastím už aj v roku 2018 tento očakávaný animák uvidíme. V Pixare totiž proces schvaľovania, plánovania, výroby príbehu a celkovej produkcie a dokončenia animáku trvá aj cez 5 rokov. Pixar v budúcnosti uvedie Inside Out, Good Dinosaur, Toy Story 4 a Finding Dory (Hľadá sa Nemo Dory 2). V lete 2018 majú rezervovaný dátum pre ich ďalší počin, takže to celkom reálne môže znamenať premiéru The Incredibles 2. A ja si myslím, že ani nemá význam pýtať sa, či ste potešení. 

Domov
Zdieľať
Diskusia