Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2015, 17:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hitman dostáva akciou nabitý prvý trailer, Agent 47 prelieva krv všade, kde sa dá

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Agent 47 dostane nové filmové spracovanie, a tak sa zdá, že bude mimoriadne akčné. Sledujte prvý trailer.

V posledných rokoch býva zvykom, že sa stýkame s filmami podľa hier, či hier podľa filmov. Filmy podľa hier dopadajú lepšie, než hry vytvorené podľa príbehu z filmov. Často vznikajú len preto, aby navýšili tržby. Nikdy to teda nebolo bohviečo. Pár svetielok nádeje sa nájde, ale to je asi tak všetko. Zmeniť by to mohol Hitman, ktorého nové spracovanie pre strieborné plátna má síce oproti hre badateľné rozdiely, no javí sa ako perfektný akčný film, ktorý bude súperiť o priazne divákov niekde na hranici namakaného béčka a jednoduchšieho áčkového krviprelievania. 

Hitman dostáva akciou nabitý prvý trailer, Agent 47 prelieva krv všade, kde sa dá


Zatiaľ čo prvé filmové spracovanie sa mnohým nepáčilo, mne osobne až tak veľmi neprekážalo, ako jednohubka sa snímka dala pozrieť. Zdá sa, že novšia verzia sa už agentovi bude venovať viac, rovnako tak jeho organizácii a jeho svetu vôbec. Príbeh nebude nijako originálny, avšak nič iné sme ani nečakali. 

Režíruje Aleksander Bach (pre neho to bude režijný debut) a hrajú Rupert Friend ako Hitman (Homeland, The Young Victoria), Zachary Quinto (Star Trek, Margin Call), Hannah Ware (Betrayal, Boss), Thomas Kretschmann (Dracula) a iní. Hitmana uvidíme v kinách 28. augusta, pre viac informácií sledujte Filmkult.  

Domov
Zdieľať
Diskusia