Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2015, 15:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Talentované herecké obsadenie nás pozýva na mrazivú jazdu v traileri pre thriller Cut Bank

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Billy Bob Thornton, Liam Hemsworth, Teresa Palmer, John Malkovich a ďalší hviezdia v prvom traileri pre mrazivý thriller Cut Bank.

Liam Hemsworth (Hunger Games) Teresa Palmer (Warm Bodies), John Malkovich (Con Air), Billy Bob Thornton (seriál Fargo), Bruce Dern (Nebraska) a Oliver Platt (Chef). To je hlavná časť skvelého obsadenia pre thriller Cut Bank, ktorého prvý trailer ponúka mrazivú atmosféru a perfektnú prácu so soundtrackom (ak to tak môžeme nazvať). Rozhodne nás nečaká žiadne terno, ani príjemné dialógy medzi postavami. Trailer nás zavedie do typického amerického malomestečka, kde sa jedného dňa stane vražda, ktorú náhodou natočí na kameru mladík Dwayne. Ako sa však neskôr ukáže, možno to zase taká náhoda nebola. Stále sa ale po okolí potuluje psychopat ochotný preliať krv. Réžiu má na starosti Matt Shakman, pre ktorého bude Cut Bank predstavovať režijný debut celovečerného filmu, keďže má na svedomí nespočetné množstvo seriálov, avšak nie celovečerák. Snáď sa teda pochlapí, minimálne kvôli tomu obsadeniu. V kinách od apríla 2015, u nás a asi ani v Čechách sa však premiéry (zrejme) nedočkáme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia