Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2011 o 12:46
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Drake feat. Rihanna - Take Care

HUDBA
Uložiť Uložené

Ďaľší banger z Drizzyho Take Care.

Drake feat. Rihanna - Take Care


Do release dateu Drizzyho Take Care už veľa nechýba, 15. november je už budúci týždeň v utorok. V posledných dňoch sa čakalo, že album každú chvíľu dropne, hlavne po tom, ako sa von dostali fotky slečny držiac fyzické CD.

Pár minút po tom, ako sa dostal von celý album, sa Drake prostredníctvom twitteru vyjadril k tejto udalosti slovami: "I am not sure if the album leaked. But if it did thank god it doesn't happen a month early anymore." "Listen, enjoy it, buy it if you like it...and take care until next time."  Týždeň pred releasom to nie je taká hrozná udalosť a Drakeov fan base je skutočne veľký a stále rastie, takže strachy z Drakeovej strany o predaje sa nekonajú. 

Jedným zo songov, ktoré pravdepodobne budeme počuť aj v našich rádiách, je trošku popovejšie ladený song s rovnakým názvom ako album, Take Care, s Rihannou na featuringu. Raz im z ich spoločnej kolaborácie vznikol hit, prečo nie znova. Vypočuj si tento song a podeľ sa s nami o svoj názor.

Drake feat. Rihanna - Take Care

Domov
Zdieľať
Diskusia