Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2014, 17:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ľadové kráľovstvo (Frozen) dostane ďalší príbeh už na jar!

FILMY A SERIÁLY FROZEN
Uložiť Uložené

Úspešný animovaný film Frozen z konca minulého roka konečne hlási pokračovanie. Ale len čo sa týka príbehu. Dočkáme sa totižto len krátkeho filmu na jar. Aj to ale fanúšikov poteší.

December minulého roka ovládla slovenské kiná animovaná rozprávka Frozen (Ľadové kráľovstvo) od Disneyho. Trocha spevu, štipka humoru, kreatívnej práce a hlavne atraktívny vizuál s celkovým spracovaním filmu bez úhlavného záporáka a jeho prehry aj tak priniesol deťom klasickú klišé message. Animák sa stal hitom a celosvetovo zarobil takmer 1,25 miliardy dolárov. Walt Disney Animation Studious ohlásilo pokračovanie príbehu, ktorý uvidíme na jar. Pôjde o krátky snímok (okolo 15 minút, pravdepodobne ale menej) nazvaný Frozen Fever a bude pojednávať o Anniných narodeninách a snahe Elsy s Kristoffom o vhodný darček a oslavu, akú ešte nemala.

Ľadové kráľovstvo (Frozen) dostane ďalší príbeh už na jar!
Domov
Zdieľať
Diskusia