Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2014, 11:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Lietadielko z papiera preletelo štadión a zasiahlo hráča do hlavy

ŠPORT ANGLICKO FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na priateľský zápas Anglicka proti Peru väčšina návštevníkov Wembley len tak ľahko nezabudne. Ak chcete vidieť hádam najpresnejšiu trefu papierovým lietadlom v živote, určite si prezrite článok.

Na priateľský zápas Anglicka proti Peru väčšina návštevníkov Wembley len tak ľahko nezabudne. Diváci na štadióne sa hlavne pri nudnom futbale snažia baviť po svojom. Už poznáme nejeden prípad, kedy na ihrisko vybehol nahý človek a taktiež tradičné slovenské testovanie pyrotechniky aj mimo Silvestrovskej sezóny. To, čo dokázal anglický fanúšik sediaci na vrchných poschodiach štadióna sa však len tak často nevidí. Zo svojho miesta hodil relatívne veľké papierové lietadielko, ktoré  sa po pár dlhých sekundách letu dostalo skoro až na polovicu ihriska a zasiahlo hráča Peru, Hansella Riojasa, presne do hlavy. Neveríte? Presvedčte sa na videu nižšie.

Lietadielko z papiera preletelo štadión a zasiahlo hráča do hlavy
Domov
Zdieľať
Diskusia