Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 17. októbra 2024 o 8:57
Čas čítania 0:50
Radka Klučárová

Diváci sa už o pár týždňov môžu tešiť na novú televíznu stanicu. Poteší hlavne ženské publikum

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Fanúšikov romantického obsahu tak poteší návrat obľúbených titulov na televízne obrazovky.

Televízny trh na Slovensku sa rozšíri o novú televíznu stanicu Prima LOVE SK. Diváci môžu začiatok vysielania očakávať už 1. novembra. Ako už názov napovedá, vysielanie bude zamerané na ženské publikum, informuje portál Mediaklik.

„Sme potešení rastúcou popularitou našich kanálov na Slovensku, či už ide o Prima SK, alebo o náš nedávno spustený kanál Prima COOL SK, ktorý si od svojho jarného uvedenia získava stále viac fanúšikov. Po úspechu zamerania na mužské publikum s kanálom Prima COOL SK sme teraz pripravili obsah pre ženské diváčky,“ povedal generálny riaditeľ skupiny Prima Marek Singer.

„Program Prima LOVE SK prinesie osvedčené seriály, ako vlastné, tak aj akvizičné, a bude priebežne obohacovaný o úplne nové tituly, ktoré budú mať premiéru súčasne s českým Prima LOVE,“ uviedol Singer.

Nový kanál bude dostupný v ponuke väčšiny operátorov satelitných, káblových, IPTV a platených DVB-T služieb na Slovensku. Stanica Prima Love SK je náhradou za zrušené vysielanie českej stanice Prima Love.

Fanúšikov romantického obsahu tak poteší návrat obľúbených titulov na televízne obrazovky. Program vysielania totiž bude vychádzať z českého vzoru, ktorý je slovenskému publiku veľmi dobre známy.

„Diváčkam prinášame už legendárny seriál Rodinná pouta, ktorý pred dvadsiatimi rokmi odštartoval boom takzvaných nekonečných vzťahových seriálov. Vlastnú tvorbu doplnia aj rôzne akvizičné seriály,“ povedala Alex Ruzek, programová riaditeľka skupiny Prima.

tv, televizia
Zdroj: Unsplash∕Erik Mclean
Domov
Zdieľať
Diskusia