Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
včera 15. októbra 2024 o 19:55
Čas čítania 1:18
Marek Pros

Najhoršie české pivá podľa turistov: Tieto tri značky im chutili najmenej

Najhoršie české pivá podľa turistov: Tieto tri značky im chutili najmenej
GASTRO ČESKO PIVO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Pivná konkurencia je v Česku skutočne vysoká. Ako dopadlo hodnotenie?

Turisti milujú české pivo, je to jedna z vecí, ktoré musíš v Českej republike ochutnať. K dispozícii sú desiatky druhov a značiek, v ktorých je aj pre Čechov niekedy ťažké sa zorientovať.

Nie je prekvapením, že najobľúbenejšie je plzenské pivo, ktoré má v zahraničí najväčšie meno. Ale čo ostatné pivá? Používatelia webovej stránky Taste Atlas vybrali tri pivá, ktoré im chutia najmenej. V celkovom hodnotení však rozhodne neobstáli katastrofálne, v skutočnosti získali nadpriemerné hodnotenia, no pivná konkurencia v Českej republike je vysoká.

Rebríčky potravín na užívateľskej platforme Taste Atlas sú založené na hodnoteniach turistov, pričom server rozpoznáva skutočných užívateľov a ignoruje hodnotenia botov alebo takzvaných lokálpatriotov. Jeho cieľom je nasledovné: „Propagovať vynikajúce miestne potraviny, vzbudiť hrdosť na tradičné jedlá a zvedavosť na jedlá, ktoré ste ešte neochutnali."

Na nasledujúcej strane si pozri, ktoré tri pivá si podľa používateľov Taste Atlasu vyslúžili označenie „najhoršie."

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia