Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 2. októbra 2024 o 11:47
Čas čítania 0:51
Karolína Uličná

Kauza Diddy nekončí: Ďalších 120 ľudí obvinilo rapera zo sexuálneho zneužívania, najmladšou obeťou je len 9-ročný chlapec

ZAUJÍMAVOSTI DIDDY RAPOVÁ SCÉNA SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE VÄZENIE ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Chlapec bol sexuálne zneužitý po tom, čo prišiel na konkurz do hudobného štúdia s prísľubom, že získa nahrávaciu zmluvu.

Kauza „Diddy“ pokračuje a na povrch sa dostávajú stále nové prípady a obvinenia. Najnovšie sa zistilo, že medzi 120 ľuďmi, ktorí obviňujú Seana Combsa zo sexuálneho zneužívania, patrí aj 9-ročný chlapec.  

Ako informuje People, právnik Tony Buzbee z Houstonu usporiadal v utorok 1. októbra tlačovú konferenciu, na ktorej obvinil Combsa zo sexuálneho zneužívania viacerých maloletých. Právnik taktiež tvrdil, že 9-ročný chlapec bol sexuálne zneužitý po tom, čo absolvoval konkurz v štúdiu Bad Boy Records v New Yorku.

„Na konkurze boli aj iní chlapci. Všetci sa snažili uzavrieť zmluvu o nahrávaní a všetci boli neplnoletí. Chlapec bol sexuálne zneužitý Seanom Combsom a niekoľkými ďalšími ľuďmi v štúdiu s prísľubom jeho rodičom aj jemu, že získa nahrávaciu zmluvu,“ dodal.

p. diddy
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images

Podľa jeho slov boli obete rovnomerne rozdelené medzi mužov a ženy. Viac ako 55 % z nich to už nahlásilo úradom alebo nemocniciam. Údajné obete tvrdili, že boli zneužívané na Diddyho večierkoch. Mnohí boli po incidente testovaní na drogy a v ich systémoch sa našla droga Xylazín – sedatívum pre kone známe ako „tranq“, ktoré v Spojených štátoch nie je schválené.

Je zrejmé, že táto kauza ešte ani zďaleka nie je na konci. Naďalej sa dostávajú na verejnosť nové obvinenia spojené s „Diddym“. Raper sa momentálne nachádza vo väzbe a vinu popiera. Všetky články spojené s touto kauzou si môžeš pozrieť TU

Odporúčané
Obvinenia z vraždy Tupaca od Eminema, zábery z privátnych parties a 784 díld. Kauza Diddyho ovládla internet Obvinenia z vraždy Tupaca od Eminema, zábery z privátnych parties a 784 díld. Kauza Diddyho ovládla internet 24. septembra 2024 o 16:36
Domov
Zdieľať
Diskusia