Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2024 o 14:54
Čas čítania 0:35
Hana Divišová

Medzi Matyášom „Keef“ Adamcom a Naty Kerny to poriadne iskrí. Infuencerka žiari v jeho najnovšom videoklipe k piesni Suvenýr

HUDBA HUDOBNÉ VIDEOKLIPY LET'S DANCE
Uložiť Uložené

Matyáš svoju slabosť pre Naty Kerny odhalil už v minulosti v jednom z našich rozhovorov.

Účastník Let's Dance Matyáš Adamec nie je len úspešný tanečník, ale snaží sa preraziť aj na hudobnej scéne, kde vystupuje pod umeleckým menom Keef. Vydal dokonca svoje debutové EP s názvom Novej svět, na ktorom sa nachádzajú dokopy štyri skladby. V jeho najnovšom videoklipe ku skladbe Suvenýr si hlavnú rolu zahrala influencerka Naty Kerny. Nikomu, kto si video pozrel, určite neunikla chémia medzi nimi.   

Už vo videu pre Refresher Matyáš označil Naty Kerny za najkrajšiu ženu v Let's Dance. Práve Naty sprevádzala na sociálnych sieťach svojich fanúšikov zákulisím šou a pravidelne sa zúčastňovala aj priamych prenosov. 

Videoklip sa začína rozhovorom, ktorý nahovoril obľúbený slovenský herec Jakub Jablonský a spomína v ňom, že už počul o tom, aká je Naty Kerny pekná od tanečníkov Vildu Šíra a Matyáša.

Na tvorbe videoklipu sa podieľali Richard Zimmermann, ktorý sa postaral o réžiu a strih. Kameru mal na starosti Patrik Tarics.  

Domov
Zdieľať
Diskusia