Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
8. septembra 2024 o 12:30
Čas čítania 7:46
Timotej Gašper

Ľudia mi píšu, že žeriem ako prasa, ale to je cieľ. Hexik patrí k najznámejším influencerom na scéne (Rozhovor)

GASTRO GASTROPRIEMYSEL INFLUENCERI
Uložiť Uložené

Hexik je influencer, ktorý sa venuje téme jedla. Ako sa priznal, má veľkú ambíciu zápasiť v zmiešaných bojových umeniach.

Miluje žrať a „nadávať“ na jedlo. Tento opis svieti na sociálnych sieťach influencera, kde ho kombinovane sleduje cez 140-tisíc ľudí. Hexik, vlastným menom Samuel Vajzer (21), má v posledných mesiacoch najmä na TikToku a Instagrame silný hype. 

Jeho videá z reštaurácií, v ktorých robí rôzne ochutnávky a recenzie, dosahujú státisícové videnia. Má špecifický štýl jedenia aj vyjadrovania sa, čo dáva zelenú stovkám kritických komentárov a dokonca aj osobných vyhrážok smrťou. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Samuel Vajzer (@hexik761)

O tom, ako vlastne začala jeho kariéra influencera, koľko peňazí si pýta za spoluprácu, ako prebiehajú jednotlivé natáčania a ktorého známeho influencera by rád zničil v ringu nám porozprával v rozhovore.

V Refresheri denne tvoríme zaujímavý obsah a rozhovory s rôznymi populárnymi aj menej populárnymi ľuďmi. Ak sa ti tento obsah páči a chcel by si podporiť našu tvorbu, staň sa ešte dnes členom Refresher+ a užívaj si tisíce článkov aj zaujímavé benefity. 

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako začal s natáčaním videí.
  • Koľko zarobil za prvú spoluprácu.
  • Kedy sa mu vyhrážali ublížením na zdraví.
  • Koho chce vyzvať na fight.

Máš 21 rokov. Je influencer už tvoje plnohodnotné povolanie? 

Áno, teraz som už na takých 95 % fulltime influencer. Školu som skončil pred troma rokmi, chodil som chvíľu aj na výšku, ale odišiel som pomerne skoro. Chodil som na poľnohospodársku v Nitre, no bolo tam príliš veľa matematiky, čo teda nebola nikdy moja šálka kávy. Reálne sa stalo, že raz som pred tabuľou nevedel vyrátať ani základné počty. To bol zlomový bod, kedy som povedal, že končím, čaute. (smiech) 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Samuel Vajzer (@hexik761)

Aký bol názor okolia, napríklad rodiny na to, že končíš so školou a ideš točiť videá na TikTok?

To, že končím so školou, vzali v pohode, povedal som im, že to chcem len skúsiť. Čo už však mierne nechápali, bolo toto moje influencerstvo. Nechápali, prečo natáčam priestor nášho domu, otec s tým nesúhlasil, hovoril mi, nech si idem točiť inde. Dnes je to už iné, patria k mojím najväčším fanúšikom.

Ako vlastne vznikla prezývka Hexik? 

Som vášnivý hráč hier, jednou z nich je Counter-Strike. Tam som si mal vymyslieť nejaký nick, išli sme s kamošmi na internet a hľadali sme názvy gréckych kvetov. Jeden z nich sa volal Heix, to sa mi zapáčilo a postupne sa z toho vyformovalo Hexo, Hexik a podobne. Používam to už asi osem rokov a mám aj pocit, že sa to ku mne fakt hodí. (smiech) 

Ako často točíš videá? 

Ja som v tomto asi najdivnejší človek. Nemám žiaden plán. Ak sa mi nechce, netočím nič, potom nemám problém spraviť aj tri videá za deň. Záleží to aj od toho, kde sa nachádzam. Ak sa ideme s kamošmi či priateľkou niekam najesť a príde mi to zaujímavé, tak začnem točiť. Je to freestyle.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Samuel Vajzer (@hexik761)

Tvoj koncept je viac o spoluprácach a ochutnávkach, alebo o random recenziách v podnikoch?

Asi tak 50/50. Aj tie videá sú potom rozličné a ľudia si myslia, že fejkujem ochutnávky len pre to, lebo mi podniky zaplatia peniaze. Poviem to úprimne a od srdca, nikdy som nespravil to, že ak mi niekde nechutilo a platili mi, tak som povedal lož, že to bolo dobré. Ale platí taký zákon, že reštaurácie, ktoré vedia, že majú nekvalitné jedlo, ma proste nezavolajú. Ak mi to nechutí, radšej nevydám zlé video. Mojou úlohou nie je potopiť podnik, ale skôr ľuďom odporúčať miesta s dobrým jedlom. Najviac sa mi nepáči, ak si ma podnik zavolá a zlyhá nejaký externý faktor, napríklad, že čašník je otrávený a nepríjemný.  

Vydal si niekedy aj negatívne video? 

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Koľko dostal najviac za spoluprácu.
  • Akú spoluprácu odmietol.
  • Či od neho žiadali aj kritiku konkurencie.
  • Prečo ho chceli dorezať s mačetou.
  • Koho zo známych influencerov chce zbiť v ringu.
  • Ako sa vyrovnáva s kritikou.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 166367 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Celodenný Skipas v PARK SNOW Donovaly ZDARMA , Poukázka v hodnotě 200 korun na nákup v Furiosa alebo PPV kód na Oktagon 65
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia