Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti McDonald's.
29. augusta 2024 o 9:00
Čas čítania 0:57
Sponzorovaný obsah

Slovenský McDonald's má novinku. Do stálej ponuky pribudne tento burger

GASTRO MCDONALD’S
Uložiť Uložené

Novinku si vychutnáš vo všetkých 42 slovenských mekáčoch.

Chrumkavé kuracie prsia vyprážané vcelku, žemľa so sezamom a makom, medovo-horčicová omáčka, šalát, čerstvá uhorka a syr čedar. Zbiehajú sa ti po prečítaní tejto vety slinky? Potešíme ťa, pretože túto kombináciu si vychutnáš v novom burgri McCrispy Deluxe – ktorý nebude limitkou, ale stálicou v  McDonald's.

McDonald's uvedením tohto burgru do stálice reaguje na stále väčší celosvetový dopyt po kuracom mäse zo strany zákazníkov. V prípade Slovenska sú aktuálne štyri z desiatich objednaných jedál s kuracím proteínom.

„Pravidelne vyhodnocujeme, aké sú želania našich zákazníkov a fanúšikov. V tomto prípade bola úloha jasná. Štyri z desiatich predaných jedál v našich reštauráciách obsahujú kurací proteín, čo je dostatočné potvrdenie, že Slováci chodia do Mekáča na kuracie. Od uvedenia McCrispy navyše dopyt po kuracom opäť stúpol. Doterajšie predaje naplnili naše očakávania a veríme, že aj dnes uvedená verzia Deluxe si nájde svojich verných fanúšikov,“ informuje marketingový riaditeľ McDonald's pre Slovensko, Česko a Ukrajinu, Martin Troup.

McDonalds
Zdroj: McDonald's
Objednaj si McCrispy Deluxe

V rámci uvedenia novej stálice prichádza McDonald's s konceptom Mockumentary – krátkym filmom kombinujúcim realitu s fikciou. Film s názvom „Lajky, hejty, kuracie“ rozpráva príbeh troch ľudí, ktorí na sociálnych sieťach v minulosti vyjadrili pochybnosti, či je McDonald’s dobrou voľbou pre milovníkov kuracieho.

Tím McDonald’s ich preto kontaktoval a ponúkol im ochutnávku nedávno predstaveného McCrispy. Celé chrumkavé prsia v kombinácii s medovo-horčicovou omáčkou, novou žemľou a čerstvým šalátom komentujúcich presvedčili, že kuracie v Mekáči môže byť jednoducho rovnako dobré ako kdekoľvek inde. Mockumentary „Lajky, hejty, kuracie“ nájdeš nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia