Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2024 o 14:33
Čas čítania 1:09
Hana Divišová

Conora McGregora ani tento rok v ringu neuvidíš. Šéf organizácie UFC sa vyjadril k jeho návratu

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápasu sa zrejme dočkáme až v roku 2025.

Po dnešnom vyhlásení prezidenta organizácie UFC zostali mnohí fanúšikovia bojových umení sklamaní. Dana White sa totiž postavil pred novinárov a vyhlásil, že očakávaný zápas Conora McGregora sa tento rok konať nebude. MMA bojovník z Írska sa mal stretnúť v súboji o postup s Michaelom Chandlerom. White však dal jasne najavo, že zápas sa do konca roka neuskutoční. Ako informuje CBS Sports, fanúšikovia si budú musieť počkať minimálne do roku 2025. 

Dana White.
Dana White. Zdroj: Wikimedia/Andrius Petrucenia/na voľné použitie

Rozprávali sme sa a on chce bojovať,“ odpovedal White na otázku, kedy sa McGregor opäť vráti do klietky. Samotný McGregor dlho nečakal a na sieti X uverejnil príspevok, kde vyzýva samotného prezidenta, aby svoje rozhodnutie prehodnotil a umožnil mu zápasiť v decembri.

„Ach, Dana, december je ten dátum! Ukončime rok víťaznou udalosťou! No tak, čo je toto? Budúci mesiac odchádzam, aby som sa pripravil. December! Povedzte Danovi a UFC, že chceme zápas v decembri! Zaslúžime si december!“ vyjadril sa Conor.

McGregor príspevok medzi časom vymazal.
McGregor príspevok medzi časom vymazal. Zdroj: X (Conor McGregor)

Dvojnásobný šampión najväčšej fighterskej organizácie UFC mal tento rok 29. júna zápasiť s Američanom Michaelom Chandlerom, zo zápasu však odstúpil kvôli zlomenine palca na nohe. Fanúšikovia MMA čakajú na McGregorov návrat od roku 2021, kedy si v júli zlomil nohu v prehranom zápase s Dustinom Poirierom.

Conor McGregor, Michael Chandler
Zdroj: Instagram/ @thenotoriousmma, @mikechandlermma, @cuts

Protivník Michael Chandler, s ktorým sa mal tento rok McGregor stretnúť, sa zatiaľ k najnovším informáciám nevyjadril. Ten prehral tri zo svojich štyroch posledných zápasov, keď v novembri 2022 utrpel porážku v treťom kole od Poiriera. Avšak, ešte pred zrušeným júnovým zápasom venoval Chandler protivníkovi status na sieti X: „Som tu, rovnako ako v roku 2009, keď som začínal. Som najspoľahlivejší muž v MMA. Snáď sa uvidíme!“

Späť
Zdieľať
Diskusia