Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Fortuna.
včera 27. septembra 2024 o 10:00
Čas čítania 1:15
Sponzorovaný obsah

UFC 243: Lajoš Klein sa tento víkend postaví do klietky proti Američanovi Robertsovi. Podľa kurzov je výsledok jasný už teraz

UFC 243: Lajoš Klein sa tento víkend postaví do klietky proti Američanovi Robertsovi. Podľa kurzov je výsledok jasný už teraz
Zdroj: Fortuna
ŠPORT UFC
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Má Mr. Highlight šancu na výhru?

V sobotu, 28. septembra sa prvý Slovák v UFC opäť postaví do klietky. Turnaj bude tentokrát v Paríži. Na turnaji UFC 243 mal proti Kleinovi pôvodne stáť Brazílčan Nikolas Motta, ktorý odstúpil bez podrobnejšieho uvedenia dôvodu. Náhradným súperom je Američan Roosevelt „Predátor“ Roberts. 

Turnaj UFC 243 bude v parížskej Accor Aréne. V hlavnom zápase večera sa stretnú Moicano vs. Saint Denis. Ak si chceš urobiť výlet do Paríža a užiť si turnaj, lístky sú stále v predaji. Za bežný lístok zaplatíš od 105 eur.
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ľudovít Klein 🇸🇰 (@lajosko.klein)

Pre 29-ročného Lajoša Kleina to bude desiaty, jubilejný zápas v UFC. V organizácii je už od roku 2020. Počas posledných dvoch rokov sa mu mimoriadne darí – vyhral šesť zápasov po sebe. Najmä tie posledné tri boli dôležitými skalpami. Lajoš je komplexný bojovník, ktorý sa dokáže neustále zlepšovať. Potvrdzuje to aj fakt, že nedávno získal fialový opasok v brazílskom jiu-jitsu. Momentálne má na svojom konte 22 výhier, 4 prehry a 1 remízu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ľudovít Klein 🇸🇰 (@lajosko.klein)

Mr. Highlight vs. The Predator

Rodák z Nových Zámkov sa v Paríži stretne s 30-ročným Rooseveltom Robertsom z USA. Američan v UFC debutoval v roku 2018. Naposledy bojoval na turnaji UFC 295 minulý rok v novembri. Vtedy bol jeho súperom poľský bojovník Mateusz Rebecki – Roberts prehral po submisii už v prvom kole. Rovnako ako Lajoš, V UFC má na konte deväť zápasov. Tiež sa mu nepodarilo poraziť žiadne výrazné meno. 

Roosevelt je pomerne všestranný bojovník – radšej bojuje v postoji a zaostáva v grapplingu. Vo svojej kariére dostal už niekoľko tvrdých knockoutov, napríklad od Ignacia Bahamondesa, ktorého Klein zdolal minulý rok na body.

Stávkové kancelárie favorizovali Lajoša Kleina už pri pôvodnom súperovi a inak tomu nie je ani pri Robertsovi. Fortuna momentálne ponúka kurzy 1,09 v prospech Kleina, 6,20 v prospech Robertsa.

Ak chceš skúsiť svoje šťastie, na výsledok tohto zápasu si môžeš staviť aj s Fortunou. Stav si na víťaza bez rizika až do výšky 50 €. 
stav si s fortunou
Domov
Zdieľať
Diskusia