Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2024 o 11:14
Čas čítania 0:56
Radoslava Juračková

Dara Rolins sa vyjadrila k incidentu s alkoholom 16-ročnej dcéry: Je už dosť veľká, aby sme ju uchránili pred všetkým

OSOBNOSTI ALKOHOL DARA ROLINS DETI SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Ani jeden z rodičov incident nevníma tragicky a myslia si, že to k dospievaniu patrí.

Pred pár dňami internet obletel rozhovor bývalého partnera Dary Rolins a otca jej dcéry Laury, v ktorom si spoločne zaspomínali na to, ako to neplnoletá Lola prehnala s alkoholom. „Pán Homola, Laura nedýcha,“ spomínal hudobník na to, s akými slovami ho v danú noc zobudili dcérini kamaráti. K incidentu sa teraz pre Nový Čas vyjadrila aj Dara. 

Mám dieťa s rockerom, nie s právnikom. A ani ja som nikdy nesedela poslušne na peci. To, že má Lola v DNA divokosť, nikoho z nás neprekvapuje. Ide o to, mať to v hlave upratané, čo ona má viac než v jej veku my dvaja dokopy. Je pracovitá a svedomitá, keď treba. A zvyšok? Je už dosť veľká, aby sme ju v živote uchránili pred všetkým,“ obhájila Dara svoju dcéru.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Trest pre dcéru nevymýšľali 

Homola v rozhovore povedal, že Laurin úlet nijako špeciálne neriešil a nevymýšľal pre ňu trest, pretože opicou sa potrestala sama. „Som rád, že občas môže ísť na párty a zabávať sa. Veľa detí sedí doma pri počítači. Som rád, keď majú deti párty a robia to, čo sme robili my,“ povedal otec.

Odporúčané
Detské zimné topánky a snehule: Čo by mali rodičia vedieť Detské zimné topánky a snehule: Čo by mali rodičia vedieť 14. októbra 2024 o 11:00

Laura zasa prezradila, že si po incidente dala stopku s alkoholom a nepije. Zdôverila sa tiež, že nikdy nebola na párty v českom klube a radšej chodí s kamarátmi von.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Matěj Homola (@matejhomola)

Domov
Zdieľať
Diskusia