Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2024 o 17:38
Čas čítania 0:35
Aneta Gospičová

Frederiku z Ruže pre nevestu napadla v Chorvátsku neznáma žena. Vraj ju udrela pre HPV vírus, ktorým ju nakazil expartner

OSOBNOSTI RUŽA PRE NEVESTU
Uložiť Uložené

Frederika opísala celý incident na sociálnej sieti.

Fergie z Ruže pre nevestu dostala od neznámej ženy úder päsťou do sánky. Počas dovolenky s jej rodinou v Chorvátsku ju vraj napadla žena, ktorá jej vyčítala, že je nakazená vírusom HPV. Pri údere si Fergie zahryzla do pery, z čoho jej, ako vidno na záberoch, následne tiekla krv. „Aby si zomrela. Jak si dovoľuješ roznášať pliagu?!“ povedala jej vraj útočníčka. 

Frederika ešte v máji začala otvorene hovoriť o tom, že jej diagnostikovali predrakovinový typ HPV vírusu, chlamýdie a vaginálne mykózy. „Mala som priateľa, ktorý ma podvádzal. Vedela som to, ale potvrdilo sa mi to, keď som išla na kontrolu ku gynekologičke,“ povedala so slzami v očiach. 

Odporúčané
Všetko, čo potrebuješ vedieť o pohlavne prenosných infekciách: ako ich rozoznať, ako sa liečia a čo robiť, ak ich nechceš dostať Všetko, čo potrebuješ vedieť o pohlavne prenosných infekciách: ako ich rozoznať, ako sa liečia a čo robiť, ak ich nechceš dostať 22. augusta 2021 o 12:30

Infekcia HPV vírusu je v súčasnosti najbežnejším sexuálnym ochorením, ktoré môže u žien viesť až k rakovine krčka maternice, informuje Európsky informačný portál o očkovaní. Vo videu podotkla, že Slováci sú v tejto oblasti nevzdelaní a majú mylné predstavy o šírení vírusu.

frederika, ruka pre nevestufrederika, ruka pre nevestu
Zobraziť galériu
(2)
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fergie🤍 (@frederikaileckox)

Domov
Zdieľať
Diskusia