Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2024 o 12:40
Čas čítania 0:38
Nina Miščíová

Jennifer z Ruže pre nevestu mala s novým frajerom autonehodu. Fanúšikom sa prihovorila roztraseným hlasom

FILMY A SERIÁLY RUŽA PRE NEVESTU TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Jennifer zažila ďalší traumatický zážitok. Ide už o jej druhú nehodu za posledné mesiace.

Jennifer Hrušková, ktorá sa v markizáckej reality šou Ruža pre nevestu prebojovala až do semifinále, zažíva posledné obdobie desivé chvíle. Na svojom Instagrame sa zverila fanúšikom s traumatickým zážitkom, ktorý v posledných mesiacoch zažila už druhýkrát, informoval portál Wanda

Na sociálnej sieti sa vyjadrila, že za dva mesiace zažila už druhú dopravnú nehodu. „Tak, ľudia moji, rada by som sa k vám takto prihovorila. Počas dvoch mesiacov som teraz zažila kvázi druhú dopravnú nehodu,“ otvorila tému jej dopravných kolízií na Instagrame.

„Prvýkrát som zrazila srnca a teraz mám druhú nehodu. Normálne som išla ako človek, s tým, že viem, že na cestách v noci je zver. Ja som pekne pribrzdila, ale človek za mnou nedával odstup, tak do mňa narazil v celkom veľkej rýchlosti. Som v poriadku – ja aj môj priateľ. Prosím, ľudia, keď ide človek v noci pomaly, asi vie, čo robí, tak sa naňho nelepte,“ zdôverila sa na Instagrame roztraseným hlasom. Jennifer zároveň dodala, že pri nehode sa nikto nezranil. 

Na provokujúce komentáre reaguje: „Brutálna topka je to, ako ľudia píšu, že zúfalo hľadám priateľa. Nie, nehľadám ho zúfalo. Keď to príde, tak to príde. A čo vy viete, ja už možno aj niekoho mám.“
Na provokujúce komentáre reaguje: „Brutálna topka je to, ako ľudia píšu, že zúfalo hľadám priateľa. Nie, nehľadám ho zúfalo. Keď to príde, tak to príde. A čo vy viete, ja už možno aj niekoho mám.“ Zdroj: TV Markíza (Ruža pre nevestu)
Domov
Zdieľať
Diskusia