Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2024 o 9:14
Čas čítania 0:34
Radka Klučárová

Emoji na mieru. Apple predstavil veľkú novinku, AI ich bude tvoriť podľa tvojich pokynov

Emoji na mieru. Apple predstavil veľkú novinku, AI ich bude tvoriť podľa tvojich pokynov
Zdroj: Apple
TECH APPLE MODERNÉ TECHNOLÓGIE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Funkcia Genmoji bude fungovať na základe textových pokynov od používateľa a dostupná bude v aplikácii Správy.

Spoločnosť Apple na konferencii WWDC 2024 predstavila nové operačné systémy pre svoje zariadenia, a to iOS 18, iPadOS 18, macOS 15 a watchOS 11. Najväčšou novinkou je umelá inteligencia s názvom Apple Intelligence, vďaka ktorej budú môcť používatelia vytvárať vlastné emotikony, píše portál svetapple.sk. 

Funkcia Genmoji bude fungovať na základe textových pokynov od používateľa a dostupná bude v aplikácii Správy. AI sa pokúsi vygenerovať čo najpresnejšiu vizualizáciu na základe zadania. Vo fantázii sa medze nekladú, a ak budeš túto novinku skúšať, vymyslieť si môžeš takmer čokoľvek. 

Novinka nebude pre všetkých

Apple Intelligence umožní pestrejšiu komunikáciu aj presnejšie a ľahšie vyjadrovanie prostredníctvom emoji. Dostupná však nebude pre všetkých, ale iba pre používateľov so zariadeniami s kompatibilnými hardvérmi, a to čipom A17 Pro v iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max alebo procesormi zo série Apple Sillicon M1, M2, M3 či M4 v počítačoch Mac a iPadoch.

emoji
Zdroj: Apple
Domov
Zdieľať
Diskusia