Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. apríla 2024, 13:14
Čas čítania 0:45
Veronika Ábelová Radoslava Juračková

FOTO: Liam Hemsworth sa pripravuje na natáčanie Zaklínača 4. Takto sa mu darí v posilňovni

FOTO: Liam Hemsworth sa pripravuje na natáčanie Zaklínača 4. Takto sa mu darí v posilňovni
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Geralt z Rivie a hviezdny lovec príšer sa pripravuje na natáčanie nového Zaklínača. Na svojom Instagrame zverejnil fotografiu z tréningu v posilňovni a zatiaľ to vyzerá, že sa mu darí.

Liam Hemsworth umožnil fanúšikom nahliadnuť do príprav na novú filmovú úlohu. Na Instagrame zverejnil fotografiu s hashtagom legday. Čiernobiela fotografia v tielku, ktorú zhotovil v posilňovni pred zrkadlom, však skôr ukazovala jeho svaly na rukách.

Okrem vypracovaného tela zdieľal aj fotografiu zo svojho najnovšieho projektu Land of Bad. V opise sa poďakoval tým, ktorí film videli, a vyjadril vďaku za všetku podporu. „Obrovská vďaka všetkým, ktorí si pozreli film Land of Bad! Spätná väzba bola úžasná. Som nesmierne vďačný za všetku lásku a podporu!“ napísal herec na svojom Instagrame.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Liam Hemsworth sa v súčasnosti pripravuje na úlohu v 4. sérii seriálu Zaklínač. Nahradí herca Henryho Cavilla, ktorý v predchádzajúcich troch častiach stvárnil úlohu Geralta z Rivie. Po oznámení obsadenia nového filmu The Conjuring v roku 2022 sa Liam Hemsworth vyjadril na svojich sociálnych sieťach k novej úlohe. „Hanry Cavill bol neuveriteľným Geraltom a ja som poctený, že mi odovzdáva opraty a umožňuje mi chopiť sa Bieleho vlka počas ďalšej kapitoly jeho dobrodružstiev,“ podelil sa o svoje pocity na sociálnej sieti.

Podľa Netflixu by sa natáčanie malo začať koncom jari tohto roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia