Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou About You.
2. apríla 2024, 15:00
Čas čítania 1:47
Sponzorovaný obsah

Kvalitná mikina ti na jar nesmie chýbať v šatníku. Toto je TOP 9 dámskych mikín pre každý rozpočet

MÓDA STREETWEAR
Uložiť Uložené

Máme pre teba pastelové farby, kvety aj nadčasové základné kúsky.

Teploty sa už postupne začínajú hýbať nad 15 °C, čo je počas dňa „tak akurát na mikinu“. Na priamom slnku možno zvládneš len tričko. Najkrajšie a najvoňavejšie dni v roku sa už blížia.

Vybrali sme pre teba niekoľko mikín v rôznych štýloch, ktoré obohatia tvoj jarný šatník. Navyše na webe About You prebieha výpredaj, takže pri niektorých produktoch môžeš ušetriť až desiatky eur.

Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. Postupom času sa môžu meniť.

1. Pastelová mikina Vans

Pripomína ti niečo jar viac než pastelové farby? Táto nevtieravá kombinácia fialovej, béžovej a zelenej je ideálnou voľbou k tvojmu jarnému šatníku. Skombinuj ju s bielym teniskami, so svetlým denimom a máš vyhraté.

mikina vans
Zdroj: About You/Vans
pastelová mikina vans

2. Svetlomodrá mikina Adidas

Pri pastelových odtieňoch ešte zostávame. Podľa aktuálnych trendov bude túto jar obzvlášť hot „nebíčkovo modrá“. Túto farbu uvidíš nasledujúce týždne pravdepodobne všade.

mikina adidas
Zdroj: About You/adidas
svetlomodrá mikina adidas

3. Sivá mikina Nike

Sivá mikina alebo tričko je univerzálny kúsok, ktorý využiješ vo svojom šatníku celoročne. Tento model ocenia najmä milovníci minimalizmu – jednoduchý strih dopĺňa jemná štruktúra látky a kontrastné šitie.

mikina nike
Zdroj: About You/Nike
sivá mikina nike

4. Mikina Brooke ONLY

„Florals? For spring? Groundbreaking.“ Ikonická postava Mirandy z filmu Diabol nosí Pradu by asi z nášho výberu nebola nadšená. My ti však kvetinový vzor na jar schvaľujeme. 

mikina only
Zdroj: About you /Only
mikina Brooke ONLY

5. Čierna tvídová mikina Karl Lagerfeld

Módny dom Chanel na svojej prehliadke SS24 dokázal, že tvíd nie je len pre staršie dámy. Tento fakt sa odrazil aj v mikine z dielne značky Karl Lagerfeld, ktorá nesie meno zosnulého kreatívneho riaditeľa Chanelu.

mikina karl lagerfeld
Zdroj: About you/Karl Lagerfeld
čierna mikina karl lagerfeld

6. Mikina Rieke – LeGer by Lena Gercke

Ak si aj tento rok ideš trend „clean girl“ z Tiktoku, tak táto mikina značky LeGer je pre teba ako stvorená. Je dostupná v niekoľkých farbách – béžovej, sivej, hnedej a čiernej. 

mikina leger
Zdroj: About you/Leger
mikina LeGer

7. Mikina ACG – Nike

Skratka ACG znamená All Conditions Gear. Tieto produkty sú pripravené na všetko a podržia ťa aj v náročných podmienkach. Nezáleží na tom, či sa v tejto mikine vyberieš na nedeľný brunch alebo niekoľkohodinovú túru v horách. 

mikina nike
Zdroj: About you/Nike
mikina nike acg

8. Zelená unisex mikina Prohibited

Vďaka univerzálnemu oversize strihu bude táto mikina sedieť aj tvojmu frajerovi. Jej sýtej tmavozelenej farbe je takisto veľmi ťažké odolať. 

mikina prohibited
Zdroj: About You/prohibited
unisex mikina prohibited

9. Mikina Comfycush – Vans

Táto farba pálenej tehly ti pripomenie ohnivé západy slnka. V oversize mikine Comfycush sa budeš cítiť počas jarných večerov ako zabalená v deke.

mikina vans
Zdroj: About you/vans
mikina vans comfycush
Domov
Zdieľať
Diskusia