Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Notino.
21. marca 2024, 11:30
Čas čítania 3:07
Sponzorovaný obsah

TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur

MÓDA KOZMETICKÉ ZNAČKY KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU MAKE-UP
Uložiť Uložené

Vidíš v zozname aj svoju obľúbenú?

„Nepoznáš nejakú fakt dobrú špirálu?“ Koľkokrát do roka počuješ alebo vyslovíš túto vetu? Ak by tvoje kamošky momentálne nemali odpoveď, ktorá ťa poteší, kryjeme ti chrbát. Prešli sme rebríčky najlepších riaseniek známych beauty magazínov a odporúčania celebritných vizážistov. Vybrali sme pre teba niekoľko produktov, ktoré sa v nich opakovali najčastejšie. Podarilo sa nám nájsť aj drogérkové poklady, za ktoré dáš približne 10 eur.

Predstavujeme ti rebríček TOP 10 riaseniek, ktoré môžeš skúšať celý rok 2024. Dúfame, že objavíš svoj match.

Na webe Notino máš teraz 10 % zľavu na všetko. Stačí, ak v košíku zadáš promo kód „all10“. V aplikácii môžeš získať na nákup až 15 % zľavu s kódom „all15“. Ponuka platí do 24. marca.

Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania články. Postupom času sa môžu meniť.

1. Maybelline – Lash Sensational Sky High

To, že s riasenkou Maybelline nešliapneš pravdepodobne vedľa, vieme už nejaký ten piatok. Používatelia na Tiktoku znovu objavili riasenku Lash Sensational Sky High a vyzdvihujú ju do nebies. Tento (už kultový) produkt má svoje čestné miesto aj v rebríčkoch beauty redaktov či vizážsitov na stránkach najznámejších fashion magazínov. 

Ak Lash Sensational Sky High ešte nemáš vo svojej kozmetickej taške, je načase zmeniť to. Tvoje riasy nielen predĺži, ale dodá im aj pekný objem. Oceníš aj jej ľahkú textúru.

notino
Zdroj: Notino
riasenka Maybelline Lash Sensational Sky High

2. Lancôme – Lash Idôle

Mierne zakrivená kefka a 360 malých štetiniek sa postarajú o to, že budú všetky tvoje riasy perfektne namaľované s vejárovým efektom. Nebudeš potrebovať ani klieštiky na mihalnice. Oceníš aj fakt, že táto riasenka má ľahkú gélovú textúru, ktorá ti nebude robiť hrudky.

Lancôme požiadal 103 žien, aby testovali riasenku Lash Idôle počas jedného týždňa. Viac ako 90 % účastníčok uviedlo, že táto riasenka ich mihalnice okamžite nadvihla, nevytvorila žiadne hrudky a po nanesení pôsobila veľmi ľahko.

notino
Zdroj: Notino
riasenka Lancôme Lash Idôle

3. L’Oréal Paris – Panorama

Značka L’Oreál nedávno predstavila novú riasenku Panorama, ktorá ti pomôže dosiahnuť rovnaký efekt ako s Lancôme Lash Idôle. Zaplatíš však o polovicu menej. Vďaka kužeľovitému tvaru kefky si jednoducho namaľuješ riasy od vnútorného kútika oka až po kraj. Dokonca je vhodná aj pre ženy, ktoré nosia kontaktné šošovky.

notino
Zdroj: Notino
riasenka L’Oréal Paris Panorama

4. NARS – Climax Mascara

Značka NARS miluje provokatívne názvy, ktoré napovedajú, aký efekt môžeš od produktu očakávať. Inak to nie je ani v prípade riasenky Climax. Krémové zloženie je obohatené o Lash Moisture Complex, ktorý mihalnice nadvihne, zvýrazní, ale nezlepí a zanechá ich pružné bez pocitu tvrdosti. Túto riasenku zároveň môžeš „vrstviť“ pre výraznejší efekt. 

notino
Zdroj: Notino
riasenka NARS Climax Mascara

5. Yves Saint Laurent – Lash Clash Extreme Volume

Táto riasenka obsahuje výťažok z kosatca florentského, ktorý vyživuje riasy. Môžeš sa spoľahnúť aj na dlhú výdrž – tvoje líčenie bude vyzerať bezchybne aj po celodennom nosení. Riasenka obsahuje posilňujúce zložky, ktoré dodávajú riasam pružnosť, objem a pomáhajú zabrániť rozmazávaniu.

notino
Zdroj: Notino
riasenka YSL Clash Extreme Volume

6. Benefit – Roller Lash 

S touto riasenkou dosiahneš upravený a natočený efekt aj bez použitia klieštikov. Jemne tvarovaná kefka ti pomôže nadvihnúť a predĺžiť mihalnice. Benefit sľubuje, že ti líčenie vydrží až 12 hodín a odolá aj vlhkosti. Zloženie okrem toho obsahuje vitamín B5 a serín, ktoré tvoje riasy vyživia.

notino
Zdroj: Notino
riasenka benefit roller lash

7. L’Oréal – Lash Paradise

Lash Paradise má kefku s viac ako 200 štetinkami, ktorá pomáha zachytiť a natočiť aj rovné riasy. Ďalší dôvod, ktorý ťa možno presvedčí, je, že túto riasenku používal pri líčení Beyoncé aj jej vizážista Sir John. 

V rozhovore priznal, že počas líčenia na Coachella v roku 2018 využil niekoľko cenovo dostupných produktov, ako napríklad riasenku Lash Paradise. „Podstatné bolo vytvoriť make-up, ktorý vydrží aj dvojhodinové kardio,“ vysvetľuje.

notino
Zdroj: Notino
riasenka L’Oréal Paris Lash Paradise

8. Benefit – They’re Real! Mascara

S touto riasenkou budeš musieť presviedčať ľudí, že naozaj nemáš umelé mihalnice. Ak sa ti páči efekt umelých rias, Benefit They’re Real! budeš milovať. Táto riasenka už dnes patrí medzi najvydarenejšie produkty značky. 

notino
Zdroj: Notino
riasenka Benefit They’re Real! Mascara

9. Maybelline – The Falsies Lash Lift Extra Black

Cenovo dostupnejšou alternatívou k riasenke Benefit They’re Real! je The Falsies Lash Lift Extra Black od Maybelline. Efekt umelých rias za 10 eur? Tento deal berieme okamžite. Riasenka The Falsies obsahuje dokonca aj jojobový olej, včelí vosk a rastlinný karnaubský vosk, ktoré pomáhajú vyživovať riasy. Game changer v zložení je však umelý hodváb. 

notino
Zdroj: Notino
riasenka Maybelline The Falsies Lash Lift Extra Black

10. DIOR – Diorshow Waterproof

Chystáš sa na udalosť, kde ti môže vyskočiť slzička, alebo do kina na dojímavý film? Ak si nechceš pokaziť svoj full glam niekoľkými slzami, siahni po riasenke Diorshow Waterproof. Ide o vodoodolnú verziu ikonickej riasenky Diorshow (táto pôvodná verzia sa nachádza v kufríku nejedného celebritného vizážistu).

notino
Zdroj: Notino
riasenka DIOR Diorshow Waterproof
Domov
Zdieľať
Diskusia