Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2024, 12:50
Čas čítania 0:34
Karolína Uličná

Potkany prišli na chuť marihuane, na policajnej stanici majú veselo. „Všetky sú úplne zhúlené,“ hovorí dôstojníčka

ZAUJÍMAVOSTI AMERIKA MARIHUANA
Uložiť Uložené

Dôstojníčka Anne Kirkpatricková sa na katastrofálny stav policajnej centrály v New Orleans sťažovala už niekoľkokrát, ale k náprave to zjavne doteraz neviedlo.

Policajtov v americkom New Orleans trápia myšy, ktoré požierajú policajné sklady. „Krysy nám žerú marihuanu. Všetky sú úplne zhúlené,“ povedala policajná dôstojníčka Anne Kirkpatricková. 

Hlodavce, milujúce chladné a tmavé prostredie, sa skrývajú v skladoch, v dôkazovej miestnosti policajného oddelenia, a hltajú tam zadržaný kanabis, informoval New York Post. Potkany, ktoré sa vlámali do dôkazovej miestnosti a vyňuchali marihuanu, sú obzvlášť problematické, pretože hrozí, že ovplyvnia viaceré kriminálne prípady.

Nedôstojné podmienky sa policajná dôstojníčka rozhodla riešiť na radnici. Najviac jej prekáža nečistota, ktorá „sa vymyká normálu, a upratovačky sa snažia upratať, čo je neupratovateľné“. 

Súčasné policajné veliteľstvo, ktoré bola postavené v roku 1968, vraj nie je vhodným prostredím na pracovanie a rovnako tak nezodpovedá požiadavkám, ktoré by mala moderná policajná stanica mať. Zamestnanci sa sťažujú na pokazené výťahy, nie je tam klimatizácia a policajti sú nútení pracovať okolo potkanieho a švábieho trusu rozhádzaného na ich stoloch.

Domov
Zdieľať
Diskusia