Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Philips.
8. marca 2024, 14:00
Čas čítania 2:55
Sponzorovaný obsah

TOP 7 vychytávok do každej domácnosti. Tieto produkty ti pri jarnom upratovaní ušetria kopec času

ZAUJÍMAVOSTI DOMÁCNOSŤ MÚDRA DOMÁCNOSŤ TIPY A TRIKY VECI V DOMÁCNOSTI
Uložiť Uložené

Vybrali sme 7 produktov, ktoré by v tvojej domácnosti nemali chýbať.

Čaká ťa veľké upratovanie a už teraz vieš, že ti vysávanie, umývanie okien či triedenie šatníka zaberie kopec času? Namiesto neustáleho odkladania vyskúšaj radšej tieto super vychytávky značky Philips, vďaka ktorým ušetríš čas aj nervy. 

V našom výbere nechýba upokojujúci odžmolkovač ani praktický naparovač odevov, s ktorým zvládne žehlenie naozaj každý. Či už patríš k ľuďom, pre ktorých je upratovanie dokonalým relaxom, alebo ho z duše neznášaš, s týmito vychytávkami ti to tento rok pôjde pekne od ruky.

Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. S odstupom času sa môžu meniť.

1. Bezdrôtový tyčový vysávač 2 v 1

Tento vysokovýkonný bezdrôtový vysávač sa stane tvojím každodenným pomocníkom. Vďaka svetlám LED na hubici ľahko zbadáš všetok prach, chumáče prachu, vlasy a omrvinky. 

Máš domáceho miláčika, ktorý všade necháva svoje chlpy? Potom iste oceníš mini turbo kefu, ktorá je ideálna na odstraňovanie chlpov domácich zvierat z čalúnenia, zo sedačiek a z kobercov. Kefový nadstavec je zabudovaný do trubice, takže pri vysávaní ho máš vždy poruke. 

ručný vysávač
Zdroj: Philips
bezdrôtový vysávač 2v1

2. Vysávač na suché aj mokré čistenie Aqua

Pri vysávaní ešte zostaneme, a to s týmto praktickým zázrakom, ktorý kombinuje vysávač aj mop. Jedným ťahom tak podlahu povysávaš a zároveň umyješ, takže už nemusíš tú istú podlahu upratovať dvakrát. Vysávač je vybavený 5-stupňovým filtračným systémom, ktorý filtruje až 99,9 % jemného prachu, baktérií a alergénov. Pri upratovaní iste oceníš rýchlu premenu na flexibilný ručný vysávač.

Rovnako ako predchádzajúci vysávač, aj tento má praktické LED svetlá, ktoré ti nasvietia aj prach, ktorý si celé mesiace úspešne prehliadal. Vysávač ti na jedno nabitie vydrží až 80 minút, takže vďaka nemu vybavíš celý byt. 

vysávač na suché a mokré čistenie

3. Čistička vzduchu s ventilátorom

Svieži vzduch je základom zdravej a čistej domácnosti. Ak stále nemáš čističku vzduchu, teraz je ten pravý čas na zmenu. Čistička vzduchu Air Performer s minimalistickým dizajnom vyčistí miestnosti s veľkosťou až 32 štvorcových metrov. Výrobca okrem toho sľubuje, že zatiaľ čo si budeš vychutnávať zaslúženú kávu, čistička odstráni až 99,97 % všetkých neviditeľných častíc. 

Súčasťou čističky je aj ventilátor, ktorý ponúka až 10 rôznych rýchlostí. Samozrejmosťou je tichý nočný režim a takisto možnosť spárovania s mobilnou apkou. 

čistička
Zdroj: Philips
čistička vzduchu

4. Naparovač odevov

Súčasťou veľkého jarného upratovania býva aj veľké triedenie skrine. Keď však jarné kúsky vyberieš z vákuových vriec či úložných boxov, len málokedy si ich môžeš zavesiť priamo do skrine. Všetky tie bavlnené košele, blúzky, tričká či šaty musíš najprv ožehliť. S tým ti pomôže tento ručný naparovač odevov, ktorý stačí zapnúť a môžeš žehliť. Veľkou výhodou je, že nepotrebuješ žiadnu dosku. 

Ručný naparovač je vhodný na všetky typy tkanín, takže sa nemusíš báť o oblekové nohavice ani blúzku z jemnej látky. Tohto šikovného pomocníka oceníš aj v momente, keď tesne pred odchodom z domu zistíš, že tvoj pripravený outfit je pokrčený alebo máš záhyby tam, kde nemajú čo robiť. V priebehu pár minút je po probléme. 

Naparovač
Zdroj: Philips
ručný naparovač odevov

5. Robotický vysávač a mop v jednom

Robotický vysávač ti predstavovať nemusíme. Ak však chceš tohto super pomocníka povýšiť na vyššiu úroveň, do pozornosti ti dávame robotický vysávač s mopom. Kým ty budeš zarezávať v práci alebo v škole, on povysáva a umyje podlahu v celom byte. Veľké jarné upratovanie sa tak môže začať aj bez tvojej prítomnosti.

robotický vysávač a mop v jednom

6. Parný generátor

Čakajú ťa veľké kopy bielizne a ručný naparovač ti nestačí? Vyskúšaj tento ťažší kaliber, s ktorým ti pôjde žehlenie naozaj od ruky. Žehlička je ľahká, vďaka čomu sa s ňou dobre manipuluje.

Parný generátor Philips je vybavený technológiou OptimalTEMP, ktorá automaticky prispôsobuje teplotu tkanine, ktorú práve žehlíš. Už nemusíš premýšľať, na koľko stupňov nastaviť žehličku, ani pred žehlením čakať na zahriatie či ochladenie žehličky. Tá je vždy pripravená na každý typ tkaniny.

parný generátor
Zdroj: Philips
parný generátor

7. Odžmolkovač

A to najlepšie nakoniec. Tento drobný pomocník by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Nielenže tvoje oblečenie zbaví všetkých nevzhľadných hrčiek, ale navyše skvelo funguje aj na relax a upokojenie.

Keď raz zažiješ ten pocit absolútneho uspokojenia z odžmolkovaného oblečenia, rozhodne nám dáš za pravdu. Okrem oblečenia ho však môžeš použiť aj na iné tkaniny. Deky, uteráky, koberce či látkový nábytok budú s týmto praktickým odstraňovačom hrčiek ako nové. 

@vivien_lnke Love my philips fabric shaver You can get it on amazon #philips #philipsfabricshaver #amazon #cleantok #cleaning #viral #fyp #trending #amazonfinds #fypシ ♬ Originalton - Vivi

odžmolkovač
Domov
Zdieľať
Diskusia