Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti CCC.
6. marca 2024, 17:30
Čas čítania 1:08
Sponzorovaný obsah

Hľadáš ideálne tenisky na jar? V CCC vybavíš topánky Rebook za výhodnú cenu a k nákupu získaš teraz aj 20 % zľavu navyše

MÓDA MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

Obchod CCC je jedným z najväčších distribútorov značky Reebok v Európe. V ponuke nájdeš okrem nadčasových modelov tenisiek aj rôzne doplnky, ako sú tašky a opasky.

V dostupných kolekciách značky Reebok v CCC uvidíš klasické siluety, ako aj najnovšie trendy značky. V ponuke nájdeš dokonca aj cenovo dostupné modely – nové tenisky môžeš mať už od 44,99 eur. Aktuálnu ponuku značky Reebok nájdeš v kamenných predajniach, na webe a v aplikácii CCC. 

Jedným z najobľúbenejších modelov značky sú tenisky Reebok COURT. Minimalistická silueta, vintage prešívanie a prevedenie v bielej koži robia z modelu COURT tenisku, ktorú zladíš s akýmkoľvek outfitom. 

Ak preferuješ dynamickú a športovú siluetu, možno ťa viac zaujme model JOGGER alebo RIDER. Tieto modely sú inšpirované bežeckou obuvou – majú uhladený tvar a kontrastné logo. O niečo masívnejší model BASKET vzdáva poctu basketbalovému štýlu, s ktorým je značka úzko spätá.

CCC
Zdroj: CCC
pozri si celú ponuku

So značkou Reebok nešliapneš vedľa ani pri výbere batoha alebo víkendovej tašky. V ponuke CCC nájdeš tašky, ktoré patria medzi bestsellery už niekoľko rokov. Kolekcii doplnkov dominujú neutrálne farby, ako čierna, biela alebo hnedá. Ak preferuješ skôr žiarivé farby, nemusíš sa obávať, pretože vybrané modely sú dostupné v modrej alebo vo farbe roku 2024, ktorou je jemná broskyňová s názvom Peach Fuzz. 

Počas nachádzajúcej letnej sezóny ťa poteší aj ponuka kufrov značky Reebok. Vybrať si môžeš z menších príručných kufrov, ako aj veľkej batožiny na dlhé cesty. 

V predajniach CCC a na webe teraz môžeš využiť špeciálnu ponuku na tašky a kufre značky Reebok. Stačí, ak si kúpiš tenisky, a automaticky získaš zľavu 20 % na nákup tašky, batoha alebo kufra. Táto ponuka platí do vypredania zásob. 
využi zľavu

V galérii nižšie si môžeš pozrieť aktuálnu ponuku značky Reebok v CCC a zároveň sa inšpirovať stylingom modelov. V kampani sa objavili známe modelky Zelda Smyth a Noa Indigo Blaaker po boku poľského modela, ktorého možno poznáš zo sociálnych sietí – Dominika Sadocha.

CCCCCCCCCCCC
Zobraziť galériu
(17)
Domov
Zdieľať
Diskusia