Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2024, 7:38
Čas čítania 1:06
Barbora Adamkovičová

Dal si amputovať nos, uši a chce si rozpoliť penis. Muž o sebe tvrdí, že je čierny mimozemšťan

ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI INSTAGRAM TETOVANIE
Uložiť Uložené

Francúz má amputovaný nos aj uši. Fanúšikov informoval, že vo svojej premene ešte ani zďaleka neskončil.

36-ročný Anthony Loffredo, známy pod prezývkou Čierny mimozemšťan, si na Instagrame získal už vyše 1,4 milióna sledovateľov tým, že detailne dokumentuje svoju transformáciu. Nejde však o malé estetické vylepšenia, ale radikálne zákroky, ktoré ho menia na zvláštnu bytosť podobnú obrazu mimozemšťana.

Ako informuje LadBible, tento kontroverzný Francúz si už dal potetovať celé telo vrátane očných buliev a takisto amputovať hornú peru, nos, uši, dva prsty aj rozštiepiť jazyk. Loffredo v rozhovore pre médiá uviedol, že vo svojom starom tele nebol šťastný.

Tvrdí, že vo svojej premene ešte ani zďaleka neskončil. Zatiaľ je vraj len v polovici. V blízkej budúcnosti si dokonca plánuje rozpoliť penis na dve časti. Zákroku sa vraj vôbec nebojí. Nie všetky fotky na jeho Instagrame sú však pravé, niektoré z nich upravuje vo photoshope.

„Niekedy si sny neviem splniť, a tak začnem používať úpravu fotografií,“ napísal do komentára k jednému z príspevkov na svojom Instagrame, kde takmer jeden a pol miliónu sledujúcim naďalej prináša novinky zo svojho „mimozemského“ života. Hoci mnohí tvrdia, že prišiel o rozum, nájde sa aj množstvo takých, ktorí ho v jeho ceste podporujú.

Odporúčané
Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) 20. apríla 2024, 9:30

„Stále čakáme, kým si odstrániš nohu, ako si sľúbil,“ píšu mu fanúškovia. Mnohí sledujúci ho však otvorene kritizujú a dohovárajú mu. „Nikdy nebudeš mimozemšťan, nech sa snažíš akokoľvek. Je to strata času a života. Bohužiaľ si to uvedomíš až príliš neskoro,“ odkázal mu jeden z používateľov na Instagrame.

Takto vyzeral Anthony Loffredo kedysi a dnes.

Domov
Zdieľať
Diskusia