Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Garnier Fructis.
27. februára 2024, 10:30
Čas čítania 2:08
Sponzorovaný obsah

Trápia ťa slabé vlasy alebo bojuješ s lupinami? Tieto produkty v tvojej kúpeľni nesmú chýbať

MÓDA VLASY A ÚČESY
Uložiť Uložené

Ak chceš mať zdravé a pevné vlasy bez lupín, musíš im dopriať kvalitnú starostlivosť.

Aj tebe počas každého umývania či česania zostane medzi prstami množstvo vlasov? Stratiť 50 až 100 vlasov denne je celkom normálne a vôbec ťa to nemusí stresovať. Ak však máš pocit, že tvoje vlasy padajú príliš často, sú lámavé a slabé, je načase upraviť vlasovú rutinu. To isté platí v prípade, že bojuješ s podráždenou vlasovou pokožkou či lupinami. Správny výber vlasovej kozmetiky, predovšetkým šampónu, je základným krokom v riešení týchto problémov.

Známa značka kozmetiky Garnier má vo svojej ponuke dva špeciálne rady kozmetiky určené na dva najčastejšie vlasové problémy. Produkty z radu Fructis Vitamin & Strength sú určené na lámavé a slabé vlasy. Šampóny z radu Fructis Antidandruff s obsahom piroctone olamínu ti zase pomôžu bojovať proti lupinám.

Rad Garnier Fructis Vitamin & Strength obsahuje červený pomaranč, vitamín C a biotín. Garnier uvádza, že tieto ingrediencie sa postarajú o to, aby boli tvoje vlasy pevnejšie a lesklejšie. Nájdeš tu šampón, balzam, bezoplachovú starostlivosť a sérum. Všetky produkty sú vegánske a vhodné na každodenné použitie.

Vďaka pravidelnému používaniu produktov z radu Fructis Vitamin & Strength budú tvoje vlasy zdravšie a pevnejšie. Bezpolachová starostlivosť z nového radu pomáha bojovať proti rozstrapkaným končekom, znižuje poškodenie spôsobené česaním vlasov a eliminuje vypadávanie zapríčinené lámavosťou.

4 kroky pre zdravšie vlasy

Vlasy si najprv umy posilňujúcim šampónom, následne nanes kondicionér. Táto kombinácia poskytne tvojim vlasom intenzívnu starostlivosť bez zaťaženia. Po umytí vlasov si aplikuj bezoplachovú starostlivosť s technológiou, ktorá má zabrániť padaniu vlasov spôsobenému lámavosťou.

Bezpolachová starostlivosť ďalej:

  • hydratuje,
  • nezaťažuje vlasy,
  • pomáha s rozčesávaním,
  • dodáva vlasom intenzívny lesk,
  • zabraňuje krepovateniu.

Do svojej každodennej vlasovej rutiny nezabudni zaradiť sérum proti vypadávaniu vlasov, ktoré, rovnako ako ostatné produkty z tohto radu, obsahuje červený pomaranč a multivitamínový komplex (vitamín C a biotín). Čo v ňom však nenájdeš, je silikón.

Šampón z radu Fructis Vitamin & Strength kúpiš už za 4,99 eura, kondicionér je o euro lacnejší, bezoplachová starostlivosť ťa vyjde 5,49 eura a odporúčaná cena séra je 5,49 eura.

sérum na vlasy Garnier

Proti lupinám jedine so šampónmi Antidandruff 

Garnier si pripravil špeciálny rad aj pre ľudí, ktorých trápia lupiny. Šampóny Fructis Antidandruff sú obohatené o piroctone olamín, čo je látka určená na riešenie rôznych problémov s pokožkou, ako sú lupiny, svrbenie či podráždenie.

Piroctone olamín má antimikrobiálne vlastnosti, ktoré pomáhajú eliminovať plesne a kvasinky spôsobujúce vznik lupín na pokožke hlavy. Piroctone olamín zároveň pomáha udržiavať rovnováhu pokožky hlavy a zabraňuje tak vzniku nových lupín.

Šampón Garnier Fructis Antidandruff Citrus určený na mastné vlasy obsahuje okrem účinnej látky piroctone olamín aj citrusové extrakty. Tieto zložky pomáhajú hĺbkovo čistiť a osviežovať vlasy, čím im dodávajú zdravý vzhľad.

garnier šampón proti lupinám, Antidandruff
Zdroj: Garnier

Navyše, citrusové zložky majú výrazné upokojujúce účinky na podráždenú a svrbiacu pokožku hlavy, takže sú skvelé aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Vďaka tejto kombinácii účinných zložiek šampón Garnier Fructis Antidandruff Citrus nielenže účinne bojuje proti lupinám, ale zároveň prináša sviežosť a upokojenie pokožke hlavy.

Upokojujúci šampón Garnier Fructis Antidandruff je okrem piroctone olamínu obohatený o výťažky zo zeleného čaju, ktorý má významné protizápalové účinky a zároveň podporuje hydratáciu vlasovej pokožky. Synergia týchto zložiek zaisťuje nielen účinné odstránenie lupín a upokojenie podráždenej pokožky hlavy, ale aj hydratáciu vlasov a ochranu pred poškodením.

Aj tieto šampóny sú bez obsahu silikónov. Odporúčaná cena oboch šampónov z radu Antidandruff je 4,99 eura.

Domov
Zdieľať
Diskusia