Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. februára 2024, 8:24
Čas čítania 0:55
Samuel Valent TASR

Predpredaj lístkov na koncert AC/DC pobláznil Slovákov. V poradovníku čakali desaťtisíce ľudí, mnohé sektory sú už vypredané

HUDBA BRATISLAVA HUDBA KONCERTY
Uložiť Uložené

Na letisku vo Vajnoroch ich môžeš vidieť 21. júla. Vstupenky však idú ako teplé rožky.

Jedna z najznámejších rockových skupín AC/DC sa už toto leto predstaví v rámci koncertného turné s názvom Power Up Tour Europe 2024 k svojmu najnovšiemu albumu aj na Slovensku. 

Na letisku vo Vajnoroch v Bratislave ich môžeš vidieť 21. júla. Množstvo fanúšikov nedočkavo čakalo na to, kým sprístupnia výber lístkov. V poradovníku totiž čakali desaťtisíce ľudí. Predpredaj vstupeniek sa začal v piatok 16. februára. 

Ceny vstupeniek prekročili hranicu sto eur. Najlacnejšie, ktoré sú určené na státie, totiž stoja 134,65 €. Vstupenky na tribúny sa predávajú za 196,15 €. Vstupenky priamo pod pódiom, za ktoré si fanúšikovia zaplatia 165,40 €, sú už vypredané, podobne ako viaceré ďalšie sektory. Voľné sú aktuálne už len miesta na státie a zadné tribúny H a D. Posledné lístky si môžeš ešte stále zakúpiť na stránke Ticketportalu, eventim.sk aj na rakúskom oeticket.com.

Lístky si aktuálne môžeš kúpiť už len na zadné tribúny. Voľné sú aj klasické miesta na státie.
Lístky si aktuálne môžeš kúpiť už len na zadné tribúny. Voľné sú aj klasické miesta na státie. Zdroj: eventim.sk

Power Up bude prvým turné Austrálčanov po ôsmich rokoch. AC/DC vystúpia v zostave Brian Johnson (spev), Angus Young (sólová gitara), Stevie Young (rytmická gitara), Matt Laug (bicie), podľa správ zvnútra kapely by mal byť novým basgitaristom na turné Chris Chaney, ktorý v zostave nahradí Cliffa Williamsa.

Odporúčané
To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek 26. apríla 2024, 15:00

Medzi ich najúspešnejšie albumy sa bezpochyby radia Highway to Hell (1979) a Back in Black (1980). V novembri 2014 vydali šestnástu štúdiovku s názvom Rock Or Bust a v novembri 2020 sedemnásty album Power Up. Predaj ich platní celosvetovo prevýšil 200 miliónov kópií. V roku 2003 ich uviedli do Siene slávy rokenrolu.

Domov
Zdieľať
Diskusia