Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Ensana.
16. februára 2024, 16:00
Čas čítania 1:28
Sponzorovaný obsah

Kam vyraziť počas jarných prázdnin? Uži si all inclusive dovolenku neďaleko hlavného mesta

ZAUJÍMAVOSTI KAM CEZ VÍKEND
Uložiť Uložené

Orientuješ sa v dátumoch jarných prázdnin? Je veľmi pravdepodobné, že patríš medzi ľudí, ktorí riešia, kam vyraziť na výlet s dieťaťom.

Jarných prázdnin sa školáci nevedia dočkať. Na druhej strane pre rodičov to znamená logistiku a plánovanie. Ako skĺbiť jarné prázdniny s pracovnými povinnosťami a zároveň si dopriať plnohodnotne strávený čas s rodinou? Vyskúšajte si spoločne užiť all inclusive dovolenku ešte pred začiatkom letnej sezóny. 

Ak ťa tento nápad prejde, hneď ako si v hlave prebehneš rodinný rozpočet, nezúfaj. Za all inclusive rodinným pobytom spolu s atraktívnym animačným programom pre deti, vodou a relaxom pre dospelých nemusíte bezpodmienečne vycestovať do zahraničia.

Rodinná dovolenka na ostrove so všetkými spomínanými výhodami sa dá zažiť aj na Slovensku, a to dokonca v kúpeľoch. Navyše ak pracuješ aspoň 2 roky vo firme, ktorá má viac ako 50 zamestnancov, máš zo zákona nárok na rekreačný poukaz. Takto si môžeš náklady na jarnú rodinnú dovolenku podstatne znížiť. Tieto rekreačné poukazy prijímajú aj hotely siete Ensana Health Spa Hotels na Kúpeľnom ostrove v Piešťanoch.

Ensana
Zdroj: Ensana Health Spa Hotels
rezervuj si pobyt už teraz

Rodinný kúpeľný hotel Splendid na piešťanskom Kúpeľnom ostrove sa špecializuje na pobyty, ktoré môžu plnohodnotne využívať rodiny s deťmi.

Obrovskou výhodou pobytov v tomto príjemnom trojhviezdičkovom hoteli je štedrý celodenný all inclusive a neobmedzený prístup k vonkajšiemu aj vnútornému bazénu. Na nezaplatenie sú aj vždy dobre naladení kreatívni animátori, ktorí zabavia väčšie aj menšie deti. Rodičia si zatiaľ môžu vychutnávať svetoznáme procedúry s liečivým piešťanským bahnom a vodou.

Ensana
Zdroj: Ensana Health Spa Hotels

Rodinná dovolenka plná zábavy

Na obdobie jarných prázdnin si animátori v hoteli Splendid pripravili tematické vystúpenia a s nimi spojené aktivity pre deti. Okrem hier, súťaží, tvorivých dielní a zábavy v bazénoch sa tím animátorov bude snažiť vyčariť úsmev na tvárach detí aj dospelých.

V tomto období zažiješ s rodinou tematickú zábavu na motívy známej animovanej rozprávky Šmolkovia. V téme sa ponesú všetky aktivity pre deti, ako napríklad detská diskotéka.

Milovníkov animákov určite neobišiel ani film Zootropolis. Ten sa tiež stal jedným z námetov animátorov. Keď máš doma dieťa, ktoré fascinujú hrdinské výkony komiksových postáv, oceníš program na tému superhrdinovia.

Ensana
Zdroj: Ensana Health Spa Hotels

Okrem extra prázdninovej zábavy ťa v hoteli Splendid čaká už spomínaný bohatý all inclusive, veľa zábavy v bazénoch, komfortné či priestranné izby. Vychutnaj si s rodinou všetky krásy a výhody jedných z najznámejších slovenských kúpeľov.

Príď sa zregenerovať a dopraj si zmenu z každodennej rutiny. Navyše s deťmi si užiješ nezabudnuteľné prázdniny.

Domov
Zdieľať
Diskusia