Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2024, 18:59
Čas čítania 0:44
Karolína Uličná

Elon Musk užíval nelegálne drogy spolu s predstavenstvom Tesly, tvrdí prestížny denník. Má ísť o LSD, kokaín, extázu aj hubičky

ZAUJÍMAVOSTI DROGY ELON MUSK
Uložiť Uložené

„Ak by drogy skutočne pomohli zlepšiť moju čistú produktivitu, rozhodne by som ich bral!“ reagoval Musk na obvinenia.

Elon Musk je vraj užívateľom ťažkých a nelegálnych drog, informoval o tom prestížny americký denník The Wall Street Journal, ktorý vypočul údajných očitých svedkov jeho užívania. To, že berie drogy, bolo podľa nich všeobecne známe medzi súčasnými a bývalými riaditeľmi spoločností Tesla a SpaceX. 

Ide vraj o drogy ako LSD, kokaín, extáza a psychedelické huby. Podľa správy svedkovia Muskovho užívania drog vyjadrili obavy z množstva látok, ktoré užíval. Miliardár medzičasom reagoval na správu od WSJ na svojej sieti X, predtým známej ako Twitter.

„Čokoľvek robím, tak by som v tom mal očividne pokračovať. Ak by drogy skutočne pomohli zlepšiť moju čistú produktivitu, rozhodne by som ich bral!“ napísal miliardár na X a podotkol, že Tesla a SpaceX sú jednými z najhodnotnejších spoločností sveta.

„Jeho právny zástupca Alex Spiro uviedol, že miliardár v rámci SpaceX pravidelne podstupuje náhodné testy na prítomnosť drog, ktorých výsledky boli doteraz vždy negatívne,“ píše Trend. Na povrch sa dostali aj informácie, že ich užíval s niektorými členmi predstavenstva. Boli vraj k tomu dotlačení, pretože mali pocit, že by ho v opačnom prípade nahnevali, a takisto sa báli, že by stratili spoločenské postavenie.

Elon Musk.
Elon Musk. Zdroj: TASR/AP/Ringo H. W.
Domov
Zdieľať
Diskusia