Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Notino.
8. februára 2024, 10:00
Čas čítania 3:40
Sponzorovaný obsah

VALENTÍN: 14 darčekov na 14. februára, ktoré ju potešia viac ako čokoláda zo supermarketu

MÓDA MAKE-UP VALENTÍN
Uložiť Uložené

Tento Valentín ti s výberom darčeka poradíme.

Kytica ruží a čokoláda je valentínska klasika, v najlepšom prípade však vydrží maximálne týždeň. Pre tvoju polovičku sme našli niekoľko tipov na darčeky, z ktorých sa bude tešiť oveľa dlhšie. Do nášho zoznamu sme vybrali skincare, make-up, starostlivosť o vlasy či doplnky do domácnosti. 

V tipoch nájdeš aj rôzne súpravy – jednotlivé produkty nájdeš na Notino aj samostatne, prípadne si môžeš vybrať väčšie či menšie balenie. Valentín je už za rohom, a preto si výber darčeka nenechávaj na poslednú chvíľu. E-shop má momentálne špeciálnu valentínsku ponuku, kde si môžeš zvoliť napríklad vygravírovanie ľubovoľného odkazu na parfum či luxusné zabalenie darčeka.

Ak si netrúfaš na výber darčeka online, môžeš navštíviť aj kamennú predajňu Notino v bratislavskom nákupnom centre Eurovea. Produkty si tu môžeš vyskúšať a ovoňať alebo sa poradiť pri výbere s odborným personálom.

Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. Použi kód VALENTINE a budeš mať na produkty zľavu 15 %.

Parfum Burberry Her Petals

  • 149 € (88 ml)

Pokiaľ má tvoja polovička rada minimalistické vône s ovocnými a kvetinovými tónmi, táto parfumovaná voda Burberry Her Petals bude pre ňu tip-top. Keďže nie je ťažká, hodí sa na akúkoľvek príležitosť.

notino
Zdroj: notino
parfum burberry her petals

Vonná sviečka Maison Margiela

  • 65 €

Uvar jej romantickú večeru, stlm svetlá a zapáľ sviečku. Ak si tvoja polovička fičí na dizajnových doplnkoch do domácnosti, s luxusnou sviečkou Maison Margiela REPLICA Jazz Club nespravíš krok vedľa. Vonia ako zmes rumu, vanilky, ružového korenia a sicílskeho citróna. Táto sviečka vyčaruje dokonalú atmosféru ako z džezového klubu.

notino
Zdroj: notino
Vonná sviečka Maison Margiela

Parfum Chloé Nomade Nuit d’Egypte

  • od 86 € (30 ml)

Táto orientálna vôňa s kvetinovými podtónmi je pre každú ženu, ktorá sa nebojí ísť proti prúdu. Kombináciu vanilky, pomarančového kvetu a vydymovacej zmesi kyphi nájdeš v parfumovej novinke Chloé Nomade Nuit d’Egypte.

notino
Zdroj: notino
Parfum Chloé Nomade Nuit D’Egypte

Dlhotrvajúci rúž NARS

  • 31,50 €

Pri rúži NARS Powermatte Lipstick sa nemusí tvoja polovička báť, že by jej po bozku zliezol z pier. Má až 10-hodinovú výdrž a zloženie obohatené o zmes čistých pigmentov, ktoré zaručia krásnu sýtu farbu. Ak nevieš, aký odtieň preferuje, stav na istotu a zvoľ neutrálnu farbu dohneda alebo doružova.

notino
Zdroj: Notino
Dlhotrvajúci matný rúž NARS

Masážny valček na tvár KORIKA

  • 36,60 €

Pravidelná masáž môže prispieť k pevnejšej, pružnejšej a žiarivejšej pokožke. Tento masážny valček kopíruje kontúry tváre, vďaka čomu je masáž príjemná a účinnejšia. K valčeku svojej partnerke môžeš dokúpiť sérum alebo olejček na tvár, aby si mohla doma robiť procedúry ako v kozmetickom salóne.

notino
Zdroj: Notino
masážny valček na tvár

Ultrazvukový difuzér MADE BY ZEN Gem

  • 83 €

Arómodifuzér vypúšťa jemnú paru, ktorá pomáha zvlhčiť vzduch v miestnosti. Do difuzéra môžeš pridať aj niekoľko kvapiek esenciálneho oleja, ktorý rozvonia domácnosť. Tento model pripomínajúci kameň ruženín sa skvelo hodí ako dizajnový doplnok, ktorý ti navonia priestor až na 4 hodiny.

notino
Zdroj: notino
Difuzér MADE BY ZEN GEM

Parfum YSL Black Opium Over Red

  • od 136 € (50 ml)

Niekedy je parfum viac než tisíc slov a platí to aj o Yves Saint Laurent Black Opium Over Red, ktorého vôňa je stelesnením vášne. Mix chutných čerešní, kávy, vanilky a vygravírovaného odkazu na flakóniku je recept na dokonalý darček, s ktorým isto zaboduješ.

notino
Zdroj: notino
parfum YSL black opium over red

Kozmetická súprava Dr. Jart+ Ceramidin™ Hello Moisture Gift Set

  • 31,30 €

Opäť sme pri výbere stavili na kórejskú kozmetiku. Súprava značky Dr. Jart+ obsahuje minibalenie pleťového krému, minibalenie rozjasňujúceho očného krému a tri látkové hydratačné masky. Všetky produkty obsahujú ceramidy, ktoré pomáhajú intenzívne hydratovať a hĺbkovo vyživovať pleť.

notino
Zdroj: notino
Kozmetická súprava Dr. Jart+

Parfum Armani My Way Nectar

  • od 90 € (30 ml)

Miluje tvoja partnerka kvety? Tak prečo ich nedarovať v parfumovej podobe? Ovocno-kvetinovú parfumovanú vodu Armani My Way Nectar si zamiluje každá romantická duša. Podmanivé tóny hrušky, vanilky a tuberózy sú must-have pre dokonalú sviežu vôňu.

notino
Zdroj: notino
Parfum Armani MY way nectar

Sol de Janeiro hydratačné telové maslo

  • 45 €

Obľúbená značka predstavila novinku, ktorú si tvoja priateľka určite zamiluje. Hydratačné telové maslo je určené na všetky typy pokožky, no priaznivo pôsobí najmä na suchú pokožku. Maslo bacuri podporí ochrannú bariéru kože a navyše vonia po fialkách, vanilkách a santalovom dreve.

notino
Zdroj: notino
Sol de Janeiro hydratačné telové maslo

Parfum Hugo Boss BOSS the Scent Elixir

  • od 137 € (50 ml)

Parfumová novinka od Hugo Boss je magický elixír, ktorý kombinuje drevité vône s kvetinovými. V tomto flakóniku sa skrývajú vône ružového korenia, ambry a ľuľkovca zlomocného. Ak sa zapáči parfum aj tebe, je tu aj mužská verzia tejto vône.

notino
Zdroj: notino
Parfum Hugo boss the scent elixir

Paletka očných tieňov MAC cosmetics

  • 44,50 €

Kvalitná paletka očných tieňov je must-have pre každého, kto miluje make-up. Pokiaľ sa tam radí aj tvoja partnerka, tento darček je pre ňu ako stvorený. Paletka má mix 6 očných tieňov s trblietavým, so saténovým a s matným finišom. Tiene sa nanášajú buď štetcom, prstom, alebo penovým aplikátorom.

notino
Zdroj: notino
Paletka očných tieňov Mac cosmetics

Beauty Box Notino no. 2 – Valentine’s edition

  • 31,60 €

Tento balíček má všetko, čo tvoja partnerka potrebuje na Valentína. Set 13 produktov zahŕňa vlasovú, telovú a dekoračnú kozmetiku a niečo, čo využiješ aj ty s ňou v súkromí spálne. Samostatne by ťa všetky produkty vyšli na 84 eur, takže toto balenie sa naozaj oplatí.

notino
Zdroj: Notino
Beauty box Notino

Vyživujúci olej na všetky typy vlasov Kérastase

  • 33,60 € (100 ml)

Na záver odporúčame vyživujúci olej od značky Kérastase. Tento typ oleja dodáva lesk, obnoví vlasové vlákno a do hĺbky ho vyživuje. Chráni pred tepelnou úpravou a zabraňuje krepovateniu vlasov. Stomililitrový objem zaručí, že vlasy tvojej frajerky sa budú mať ako v bavlnke ešte veľmi dlhý čas.

notino
Zdroj: notino
Vyživujúci olej Kérastase
Domov
Zdieľať
Diskusia