Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti SEMTEX Republic.
15. decembra 2023, 10:30
Čas čítania 1:03
Sponzorovaný obsah

PRIESKUM: Chceš vyhrať VIP lístok na Hip Hop Žije 2024? Vyplň 3-minútový dotazník a si v hre

GASTRO NÁPOJE
Uložiť Uložené

Aká príchuť nápojov ti chýba v obchode? Preferuješ výrobky bez cukru alebo to neriešiš? Podeľ sa s nami o svoj názor a pomôž tak ovplyvniť ponuku nápojov, ktorú uvidíš v budúcnosti na pultoch v obchode.

Patríš medzi ľudí, ktorí si namiesto poobednej kávy doprajú energeťák? Ak áno, určite máš svoje preferencie, akými je napríklad obľúbená značka či príchuť. Pripravili sme pre teba možnosť, v ktorej sa môžeš podeliť o svoj názor a ovplyvniť tak ponuku energetických nápojov, ktorú v budúcnosti uvidíš na pulte v supermarketoch. Ktovie, možno sa ti podarí vymyslieť zaujímavú kombináciu chutí, ktorú si ľudia zamilujú.

Okrem energetických nápojov môžeš ovplyvniť aj ponuku funkčných vôd (vitamínových vôd). Podľa štatistík spoločnosti Kofola dopyt po funkčných vodách (vitamínových vodách) začal narastať aj na Slovensku. Ich predaj stúpol od roku 2020 približne o 40 % – napríklad v roku 2021 sa ich predalo viac ako 2 milióny litrov. 

Ešte pred tým, než sa pustíš do vypĺňania prieskumu, klikni, ktorý typ nápoja preferuješ:

Anketa:
Ktorý nápoj máš radšej?
Energeťáky
Funkčné vody (vitamínové vody)
Energeťáky
60 %
4058 Hlasov
Funkčné vody (vitamínové vody)
40 %
2678 Hlasov

Tvoj čas si ceníme, a preto jedného šťastlivca odmeníme VIP lístkom na festival Hip Hop Žije v lete 2024. VIP návštevníci majú k dispozícii vlastný bar, komfortné sedenie a vlastný koridor s nerušeným výhľadom na hlavné pódium. Podrobnejšie informácie o pripravovanom ročníku organizátori predstavia neskôr. Zatiaľ si môžeš prečítať report z posledného ročníka, ktorý ti priblíži atmosféru festivalu. 

Na vyplnenie dotazníka máš čas len do 31. decembra. Na otázky môžeš odpovedať kliknutím na tlačidlo nižšie alebo priamo vo vloženom dotazníku na konci článku. 

vyplň prieskum
Čo urobiť v skratke:
  • Podeľ sa o svoje preferencie pri nákupe energetických nápojov a funkčných vôd.
  • Vyplnením dotazníka pomôžeš ovplyvniť ponuku, ktorú uvidíš v budúcnosti na trhu.
  • Začiatkom januára skontroluj e-mailovú schránku, či v nej nesvieti správa od nás. Možno to budeš práve ty, kto vyhrá VIP lístok na festival Hip Hop Žije 2024.

Domov
Zdieľať
Diskusia