Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2023, 9:05
Čas čítania 2:14
Barbora Adamkovičová

„Asi si necháš tú dvacku, ktorú mi dlhuješ.“ Herci z Priateľov sa poslednýkrát lúčia s Chandlerom dojemnými vyznaniami

FILMY A SERIÁLY MATTHEW PERRY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Seriáloví priatelia mu posielajú posledný odkaz do neba.

Smrť Matthewa Perryho otriasla všetkými fanúšikmi populárneho sitkomu Priatelia. Jeho najbližší hereckí kolegovia zo seriálu sa však po jeho smrti spočiatku nevyjadrovali. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc a David Schwimmer tesne po oznámení smutnej správy vydali „iba“ spoločné vyhlásenie.

Od smrti seriálového Chandlera však prešlo už niekoľko týždňov a herci sa postupne začali lúčiť so svojím seriálovým kolegom a veľmi dobrým priateľom na svojich sociálnych sieťach, kde mu dávajú posledné zbohom.

Odporúčané
Seriálová Monica prelomila mlčanie: Chandlerovi poslala dojemný odkaz na rozlúčku aj s vystrihnutou scénou z Priateľov Seriálová Monica prelomila mlčanie: Chandlerovi poslala dojemný odkaz na rozlúčku aj s vystrihnutou scénou z Priateľov 15. novembra 2023, 10:33

Individuálne vyznanie najskôr zverejnila seriálová Monica, ktorá ako prvá prelomila mlčanie a Chandlerovi poslala dojemný odkaz na rozlúčku aj s vystrihnutou scénou z Priateľov. V priebehu stredy sa však k strate „Mattyho“ vyjadrili aj seriáloví Joey, Phoebe, Ross a Rachel.

„Matthew. S ťažkým srdcom sa lúčim. Časy, ktoré sme spolu prežili, patria úprimne k najobľúbenejším obdobiam môjho života,“ napísal Matt LeBlanc (Joey) a zdieľal ich spoločné fotografie v priebehu rokov.

„Bolo mi cťou byť na pódiu spolu s tebou a nazývať ťa svojím priateľom. Vždy sa budem usmievať, keď na teba budem myslieť, a nikdy na teba nezabudnem. Nikdy. Roztiahni krídla a leť, brat, konečne si voľný. Veľa lásky. Vyzerá to tak, že si necháš tých 20 dolárov, ktoré mi dlhuješ,“ uzavrel s humorom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Matt LeBlanc (@mleblanc)

„Ďakujem ti za to, že som sa na tvojich vtipoch tak veľmi smiala, až ma každý deň boleli svaly a po tvári mi tiekli slzy. Ďakujem ti za tvoje otvorené srdce v šesťstrannom vzťahu, ktorý si vyžadoval kompromisy,“ vyznala Lisa Kudrow, ktorá si v seriáli zahrala bláznivú Phoebe. Na Instagram pridala ich starú spoločnú fotku z analógu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

David Schwimmer, ktorý stvárnil postavu Rossa Gellera, si spomienku blízkeho priateľa uctil fotkou z natáčania. „Matty, ďakujem ti za desať neuveriteľných rokov smiechu a tvorivosti. Nikdy nezabudnem na tvoje dokonalé načasovanie a podanie vtipu. Dokázal si zobrať hotový dialóg a ohýbať ho podľa svojej vôle, čím si vytvoril niečo také originálne a nečakane vtipné, že ma to stále udivuje. Mal si srdce. Bolo štedré a podelil si sa oň s nami, takže sme mohli vytvoriť rodinu zo šiestich neznámych ľudí,“ napísal.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Srdcervúce vyznania ukončila Jennifer Aniston: „Milovali sme ho. Bol súčasťou našej DNA,“ spomína. „Bola to vyvolená rodina, ktorá navždy zmenila smer toho, kým sme a aká bude naša cesta,“ napísala v príspevku, ktorý má už takmer 14 miliónov lajkov. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Každý z hercov sa v príspevkoch vyjadril o tom, aký bol zosnulý Perry vtipný. „Ako sám povedal, ak nepočul smiech, myslel si, že umrie. Všetkých nás rozosmieval. A poriadne. Posledné týždne si prechádzam všetky naše správy. Smejem sa a plačem a potom sa zase smejem. Nechám si ich navždy,“ uviedla Jennifer v dojímavom príspevku. V ňom zverejnila aj úryvok z ich SMS konverzácie.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu 30. októbra 2023, 15:00

„Našla som jednu esemesku, ktorú mi jedného dňa z ničoho nič poslal. Hovorí o všetkom. Matty, veľmi ťa milujem a viem, že si teraz úplne v pokoji a mimo akejkoľvek bolesti. Rozprávam sa s tebou každý deň. Niekedy ťa takmer počujem. Odpočívaj, braček. Vždy si mi spríjemňoval deň,“ poslala mu odkaz do neba. V esemeske je ich spoločná fotka, na ktorej sa Jennifer smeje. Matthew jej ju poslal so slovami: „Rozosmievať ťa mi vždy urobí deň.“

Domov
Zdieľať
Diskusia