Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2023 o 10:33
Čas čítania 1:00
Radka Klučárová

Seriálová Monica prelomila mlčanie: Chandlerovi poslala dojemný odkaz na rozlúčku aj s vystrihnutou scénou z Priateľov

FILMY A SERIÁLY MATTHEW PERRY POSITIVE VIBES SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Herečka Courteney Cox zverejnila svoju obľúbenú scénu s Matthewom Perrym a poslala mu odkaz na rozlúčku.

Courteney Cox (seriálová Monica) prelomila mlčanie po smrti herca Matthewa Perryho. „Chýbaš mi každý deň,“ vyznala sa herečka na Instagrame a zverejnila svoju obľúbenú scénu zo seriálu Priatelia.

„Som vďačná za každú chvíľu, ktorú som s tebou prežila, Matty, chýbaš mi každý deň. Keď s niekým pracujete tak úzko ako ja s Mattym, sú tisíce okamihov, o ktoré by som sa chcela podeliť. Zatiaľ je tu jeden z mojich najobľúbenejších,“ napísala obľúbená herečka.


„Chandler a Monica mali mať v Londýne flirt na jednu noc. Ale vďaka reakcii publika sa z toho stal začiatok ich milostného príbehu,“ podelila sa o začiatky jedného z najobľúbenejších seriálových párov.

„V tejto scéne mi predtým, ako sme začali nakrúcať, pošepkal vtipnú hlášku. Takéto veci robil často. Bol vtipný a milý,“ napísala a svojimi slovami dojala tisíce fanúšikov. Jej slová na rozlúčku hereckému kolegovi si získali už viac ako 4 milióny reakcií. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Herec Matthew Perry zomrel 28. októbra vo veku 54 rokov vo svojom dome v Los Angeles. Srdcia divákov po celom svete si získal predovšetkým rolou Chandlera v ikonickom sitkome Priatelia. Počas svojej bohatej hereckej kariéry dlhé roky bojoval so závislosťou od liekov a alkoholu. Hercova náhla smrť vo vírivke je stále predmetov vyšetrovania. 

Odporúčané
Ketamínová kráľovná Jasveen Sangha: smrtiacu dávku drog mala Mathew Perrymu predať práve ona. Jej Instagram preteká luxusom Ketamínová kráľovná Jasveen Sangha: smrtiacu dávku drog mala Mathew Perrymu predať práve ona. Jej Instagram preteká luxusom 2. septembra 2024 o 12:30

Na potlačenie bolestí po nehode na skútri začal brať silné analgetikum Vicodin a – rovnako ako seriálový Dr. House – sa od neho stal závislý. K závislosti sa priznal počas nakrúcania tretej série Priateľov, keď bral aj 55 Vicodinov denne, priznal v rozhovore pre People. 

Domov
Zdieľať
Diskusia