Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2023, 8:55
Čas čítania 1:01
Karolína Uličná

Miliardár vypísal inzerát na prácu snov: zaplatí ti 185-tisíc, ak pôjdeš žiť na jeho súkromný ostrov

ZAUJÍMAVOSTI DOVOLENKA INFLUENCERI LUXUSNÉ DOMY SLÁVNYCH OSOBNOSTÍ PRÁCA REKLAMY A MARKETING
Uložiť Uložené

Anonymný miliardár hľadá na svoj ostrov pár, ktorý bude mať za úlohu rok dokumentovať svoj život v Karibiku.

Medzinárodná personálna agentúra špecializujúca sa na súkromné ​​domácnosti Fairfax and Kensington priniesla zaujímavú pracovnú ponuku. Anonymný miliardár prostredníctvom nej hľadá pár, ktorému ponúka 185-tisíc dolárov, ak strávia rok na jeho súkromnom ostrove v Karibiku, informuje New York Post.

Pár bude za čas strávený na ostrove dobre zaplatený, mesačne to vychádza na približne 15 400 dolárov. Podľa zoznamu činností náborovej agentúry sa však od nich očakáva celodenná práca. Hlavnou úlohou vybraných uchádzačov bude zdokumentovať život na Britských Panenských ostrovoch a zaznamenať jeho vývoj zo staveniska až na plnohodnotnú luxusnú oázu. 

opustený ostrov
Zdroj: Google Maps (BTC1Billion 2038Fidelity)

„Toto je ich hlavná rola,“ povedal agentúre George Ralph Dunn, konzultant Fairfax and Kensington. „Majiteľ chce zdôrazniť krásu miesta. Musia to zachytiť a potom dať vlastnú pečať tomu, ako všetko vyzerá a funguje.“

Od nových ostrovčanov sa nebude očakávať, že zdvihnú kladivo a budú vykonávať ťažké manuálne práce. Stavbu má na starosti inžinier jeho nehnuteľnosti. Záhadný miliardár chce týmto krokom prilákať do regiónu „luxusnú turistiku naboso“.

Odporúčané
Dubaju vládne šejk Muhammad: jeho ženy pri ňom zažili peklo, jedna svoje dieťa celý život nevidela, dve dcéry dal uniesť Dubaju vládne šejk Muhammad: jeho ženy pri ňom zažili peklo, jedna svoje dieťa celý život nevidela, dve dcéry dal uniesť 24. apríla 2024, 16:30

Aby sa uchádzači kvalifikovali, musia byť zdatní v sociálnych sieťach a mať videnia. Dôležité je mať predchádzajúce skúsenosti v luxusnom priemysle, ako je napríklad práca na jachtách alebo v domácnostiach s extrémne drahým majetkom. Dvojica odletí do tohto prímorského raja v januári, aby začala s úlohou, ktorá je rozdelená na vyčerpávajúce šesťdňové pracovné týždne.

Ide o poriadne lukratívnu lokalitu. Susedný ostrov Moskito vlastní sir Richard Charles Nicholas Branson, britský obchodný magnát a komerčný astronaut. 73-ročný podnikateľ dokonca ponúka v tejto luxusnej vile aj Airbnb. V blízkosti vlastní ostrovy aj spoluzakladateľ Googlu Larry Page.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Branson (@richardbranson)

Domov
Zdieľať
Diskusia