Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti PanzerGlass™.
21. októbra 2023, 15:30
Čas čítania 2:06
Sponzorovaný obsah

Rozbitý foťák na mobile ťa môže stáť stovky eur. Tento kryt ti ho pomôže účinne ochrániť

Rozbitý foťák na mobile ťa môže stáť stovky eur. Tento kryt ti ho pomôže účinne ochrániť
Zdroj: PanzerGlass™
TECH MOBILY SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

S týmto odolným krytom PanzerGlass™ bude tvoj mobil konečne v bezpečí.

Ochranné sklo na displeji smarfónu je dnes už úplnou samozrejmosťou. Najmä ak sa chceš z mobilu tešiť dlhšie než niekoľko dní. Čo však ochrana objektívu foťáka? Objektívy totiž patria medzi najcitlivejšie súčiastky smartfónu. Stačí jeden nešťastný náraz a dokážu sa jednoducho rozbiť, pričom ich oprava alebo výmena stojí zvyčajne stovky eur.

Nehovoriac o tom, že ak sa náhodou tvoj smartfón ocitne vo vrecku s kľúčmi, mincami alebo inými ostrými predmetmi, povrch objektívov sa môže ľahko poškriabať. Dôsledkom sú pokazené fotografie a videá. Našťastie všetkým týmto nepríjemnostiam spojeným s poškodenými objektívmi sa dá ľahko vyhnúť. Stačí používať spoľahlivé ochranné kryty od dánskeho výrobcu PanzerGlass™. 

Spoznaj PanzerGlass™ PicturePerfect

PanzerGlass™
Zdroj: PanzerGlass™

PanzerGlass™ PicturePerfect je špeciálny sklenený ochranný kryt, ktorý precízne sadne na objektívy fotoaparátu a chráni ich pred všetkými vonkajšími vplyvmi. Perfektne pohlcuje energiu nárazov, čím ich chráni pred rozbitím alebo poškodením. Zároveň má špičkovú odolnosť voči škrabancom od ostrých predmetov – napríklad, kľúčov či mincí.

zisti viac

Vynikajúca kvalita záberov

PanzerGlass™
Zdroj: PanzerGlass™

Keď budeš chrániť objektívy svojho smartfónu prostredníctvom krytu PicturePerfect, máš istotu, že aj pri aktívnom používaní bude fotiť a natáčať videá ako nový. Na tvojich záberoch nebudú žiadne šmuhy, bodky či čiary spôsobené škrabancami.

Kryt PicturePerfect pozostáva zo 4 vrstiev:

  • oleofóbnej vrstvy proti odtlačkom prstov a šmuhám,
  • ochranného skla s tvrdosťou Platinum,
  • vrstvy proti roztriešteniu skla,
  •  silikónovej vrstvy.

Aj napriek týmto štyrom vrstvám je PicturePerfect tenký a nijako nenarušuje elegantný dizajn smartfónu. A čo je dôležité, je plne kompatibilný s ochrannými puzdrami.

Ochranný kryt PicturePerfect je krištáľovo čistý a nijako nenarušuje kvalitu alebo farebnosť fotografií či videí.

Jednoduchá aplikácia

Koľkokrát sa ti už stalo, že si pri nalepovaní ochranného skla alebo fólie stratil nervy? Raz je nakrivo, inokedy sa pod ňou vytvoria bubliny. To pri kryte PicturePerfect nehrozí. Aplikáciu krytu PicturePerfect na objektívy smartfónu zvládneš doslova v priebehu niekoľkých sekúnd. Vďaka jedinečnej silikónovej vrstve sa dá kryt až 200-krát odlepiť a následne opätovne nalepiť na objektívy bez toho, aby stratil svoje špičkové vlastnosti.

Elegantné ochranné krúžky Hoops

PanzerGlass™
Zdroj: PanzerGlass™

Okrem ochranného krytu PicturePerfect nájdeš v ponuke PanzerGlass™ aj elegantné sklenené krúžky Hoops, ktoré PanzerGlass™ predstavil v súvislosti s uvedením nového iPhone 15. Tie sa lepia priamo na jednotlivé objektívy fotoaparátu a majú štýlový čierny hliníkový rámik.

Podobne ako ochranný kryt PicturePerfect, aj ochranné krúžky Hoops majú špičkovú odolnosť voči silným nárazom či škrabancom od ostrých predmetov a zabezpečujú nekompromisnú ochranu objektívov.

S aplikáciou krúžkov Hoops na objektívy smartfónu si vôbec nemusíš robiť starosti. Súčasťou balenia je totiž špeciálny aplikátor, vďaka ktorému ich mimoriadne presne nalepíš hneď na prvýkrát.

Praktický čistiaci sprej PanzerGlass™

PanzerGlass™
Zdroj: PanzerGlass™

Napriek tomu, že ochranné kryty PicturePerfect a Hoops majú veľmi dobrú odolnosť voči zachytávaniu odtlačkov prstov a šmúh, občas je dobré vyčistiť ich, aby boli tvoje zábery vždy krištáľovo čisté. V tomto smere ti perfektne poslúži špeciálny sprej PanzerGlass™ Spray Twice A Day, ktorý eliminuje až 99,99 % baktérií či spór plesní, účinne odstraňuje mastnotu a nečistoty, no zároveň nenarušuje citlivú oleofóbnu vrstvu.

Využi výhodnú halloweensku akciu

Zaujali ochranné kryty objektívov PanzerGlass™ PicturePerfect a Hoops aj teba? Potom navštív e-shop PanzerStore.sk, kde ich nájdeš za výhodnú cenu. Teraz môžeš navyše využiť aj halloweensku akciu platnú do 12. 11. 2023, vďaka ktorej pri každej objednávke tovaru nad 25 € získaš automaticky 10 % zľavu na celý nákup.

PanzerStore
Zdroj: PanzerGlass™
PanzerGlass™
Zdroj: PanzerStore
Domov
Zdieľať
Diskusia