Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
3. októbra 2023, 15:00
Čas čítania 2:17
Sponzorovaný obsah

Nové smart hodinky Huawei budú tvojím osobným asistentom. Zamilovala si ich aj táto spevácka hviezda

Nové smart hodinky Huawei budú tvojím osobným asistentom. Zamilovala si ich aj táto spevácka hviezda
Zdroj: Huawei
TECH HUAWEI SMART HODINKY
Uložiť Uložené

Tieto hodinky vyzerajú ako klasické a zároveň sú nabité funkciami.

Vďaka výrazne ružovým vlasom ju na ulici len tak neprehliadneš. Česká spevácka hviezda Tereza Mašková síce upúta pozornosť výraznou farbou vlasov, no nezabudnuteľný je hlavne jej spevácky talent. Víťazka Česko Slovenskej Superstar z roku 2018 aktuálne účinkuje v českej verzii tanečnej šou StarDance, kde objavuje svoje schopnosti na parkete.

Zvládnuť takýto hektický režim môže byť poriadne náročné. Speváčka sa našťastie v mnohom môže spoľahnúť na svojho nového osobného asistenta, ktorého si zamilovala natoľko, že naň nedá dopustiť.

Tereza Mašová sa v roku 2018 objavila na castingu Česko Slovenskej Superstar. Už vtedy Paľo Habera predpokladal, že to dotiahne až do finále. Tak sa aj stalo – Tereza spevácku šou vyhrala. Odvtedy naspievala piesne, odohrala koncerty či účinkovala v českej verzii šou Tvoja tvár má známy hlas. Momentálne sa naplno venuje tanečnej súťaži StarDance. 

Štýlový smart pomocník vždy poruke

V aktívnom životnom štýle Tereze pomáha šikovný pomocník – smart hodinky Watch GT 4, novinka z dielne Huawei. Hodinky jej umožňujú udržiavať neustály prehľad o povinnostiach, tréningoch aj zdraví. Dokážu zmerať prijaté aj spálené kalórie, ponúkajú viac ako 100 tréningových režimov a celodenné sledovanie zdravotných údajov so smart sledovaním cyklu. Vďaka krásnemu dizajnu sa hodia aj k jej každodennému outfitu, ktorý si zakaždým starostlivo vyberá.

„Veľmi sa mi páči, keď ženy nosia hodinky. Keďže pravidelne športujem a striedam rôzne štýly obliekania, je pre mňa dôležité, aby som ich mohla zladiť ku všetkému. Aj preto ma potešilo, keď Huawei prišiel s novinkou Watch GT 4, pretože ich dizajn je skutočne univerzálny a pripomína skôr klasické hodinky, čo sa mi veľmi páči,“ vyjadrila sa k hodinkám speváčka.

Prečo by ti Huawei Watch GT4 nemali chýbať
• Majú ľahké telo a pomer obrazovky telu vyšší o 13 % v porovnaní s predchádzajúcim modelom.
• Môžeš si vybrať z 25 000 dostupných ciferníkov.
• Sledujú tvoje vitálne zmeny či príjem a výdaj kalórií.
• Podporujú nezávislé prehrávanie hudby – na počúvanie svojho obľúbeného playlistu nepotrebuješ ani telefón.
• Batéria vydrží až 14 dní na jedno nabitie.
• Kúpiš ich už od 249 eur.

Tereza si schopnosti hodiniek chcela vyskúšať v praxi, a tak podstúpila populárnu výzvu zo sociálnych sietí s názvom Pick one paper challenge – kreatívnym spôsobom plnila náhodne vybrané úlohy. 

zisti viac o Watch GT 4
Huawei
Zdroj: Huawei

Ideálny asistent pre zdravý životný štýl

Ako prvú si vytiahla neľahkú úlohu – spáliť dostatočné množstvo kalórií. Tereza si teda nasadila hodinky a vydala sa na beh mestom. Kruhy aktivít na ciferníku jej hneď ukázali, koľko spálila, následne si v aplikácii Huawei Health (Zdravie) v smartfóne mohla skontrolovať detaily svojho výkonu.

Jednu z výziev pre ňu vymyslel aj víťaz súťaže Let’s Dance, tanečník Vilda Šír. Spaľovanie kalórií jej chcel spestriť a speváčka tak objavila čaro hula-hoop kruhov. Dokonca jej to išlo na výbornú.

S poslednou výzvou sa Tereza popasovala po svojom. Jej ďalšou úlohu bola módna skladačka – zladiť smart hodinky s outfitom. Vďaka klasickému dizajnu pripomínajúcemu obyčajné hodinky to s Watch GT 4 nebol pre ňu žiadny problém. Hodinky majú v databáze tisícky digitálnych ciferníkov, z ktorých si môžeš vybrať presne taký, ktorý ladí k tvojmu outfitu či nálade.

spoznaj watch GT 4
huawei
Zdroj: Huawei/Lukáš Kimlička

„Som rada, že som mohla otestovať túto novinku, a to hlavne preto, že sa sama snažím žiť aktívnym životom a zároveň mám rada štýlové veci. S novinkou od Huawei môžem sledovať svoj zdravotný stav, progres pri tréningu aj hektický životný štýl. A takto mám svojho asistenta vždy poruke, teda na zápästí,“ dodáva na záver Tereza.

 
Celú výzvu a to, ako sa s ňou speváčka popasovala, nájdeš v tomto videu:

Domov
Zdieľať
Diskusia