Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti PLANEO.
29. septembra 2023, 15:00
Čas čítania 1:25
Sponzorovaný obsah

S týmto príslušenstvom od značky Yenkee si užiješ čas za počítačom, či už hrávaš hry, alebo sedíš v kancelárii

TECH
Uložiť Uložené

Herné kreslá Yenkee obľúbujú študenti, hráči, ale nájdeš ich aj v mnohých kanceláriách.

Za obrazovkou počítača podľa posledných štatistík sedávame bežne aj viac ako 8 hodín denne. Práve preto by mala byť ergonómia a komfort niečo, na čo by si mal dbať, ak si vyberáš príslušenstvo, s ktorým denne hodiny pracuješ alebo sa hráš. Svoje meno si v tomto odbore buduje aj značka Yenkee, ktorá sa stala synonymom spoľahlivosti, kvality a inovácie.

yenkee
Zdroj: PLANEO

Práve táto značka pritom ponúka široký sortiment elektroniky a príslušenstva vrátane slúchadiel, reprákov, tašiek na notebooky, myší, klávesníc a ďalších produktov, ako sú herné kreslá. Jedným z hlavných pilierov firmy, na ktorých je postavená jej reputácia, je nekompromisná kvalita produktov. Môžeš sa tak spoľahnúť, že tvoje kreslo Yenkee alebo ostatné príslušenstvo je dôkladne testované tak, aby si bol maximálne spokojný.

Chcem produkty Yenkee

Preto ak hľadáš slúchadlá pre hudobných nadšencov, reproduktor na výlety, elegantné príslušenstvo k notebooku alebo pohodlné ergonomické gamerské kreslo na nekonečné hranie či pohodlné sedenie v kancelárii, Yenkee má pre teba vždy riešenie. Okrem výkonu a spoľahlivosti sa vyznačuje aj štýlovým dizajnom svojich produktov. Každý detail je starostlivo premyslený tak, aby spĺňal tvoje očakávania, aj keď patríš medzi najnáročnejších.

Napríklad spomínané gamerské kreslá svojimi technickými parametrami spĺňajú najnáročnejšie kritériá na pohodlné sedenie, ktoré e-športovci požadujú. Polohovateľné operadlo svojím širokým rozsahom nastavenia od 90 až do 180° umožňuje dokonca si aj na chvíľu zdriemnuť. Okrem štýlových kresiel má Yenkee vo svojom portfóliu všetok ďalší výkonný sortiment na kvalitné a dizajnové vybavenie tvojho hráčskeho kútika – od myší cez klávesnice, slúchadlá, reproduktory, mikrofóny až po podložky a držiaky.

„Čo sa týka príslušenstva, ako sú klávesnice, myšky, slúchadlá a ďalšie, aj v našich predajniach PLANEO cítiť zvyšujúci sa záujem o značku Yenkee. Za prijateľnú cenu dostanete široké kvalitné príslušenstvo, s ktorým vybavíte celú izbu alebo kanceláriu. Yenkee je z hľadiska kvality na výbornej úrovni, často s možnosťou výmenného modelu, čo z nich robí z pohľadu zákazníka ešte atraktívnejší tovar,“ pridáva radu odborný predajca Peter Lukáč z košickej predajne PLANEO.

Yenkee
Zdroj: PLANEO

Ak by si hľadal produkty značky Yenkee a chcel si ich vyskúšať osobne, nezabudni zamieriť do najbližšej predajne PLANEO, kde sa môžeš naživo presvedčiť o kvalite produktov tejto značky. Alebo si klikni na ich e-shop a zisti, čo všetko Yenkee ponúka.

Domov
Zdieľať
Diskusia