Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Pozri si TOP outfity v podaní domácich známych tvárí. Zahviezdili Pil C, Maria Dušička s Majkom Spiritom aj Natália Selveková
Nik Tendo, NOBODYLISTEN
Zdroj: Instagram/@goldcigo, Iryna Drahun

Najviac hot dvojica na rapovej scéne v posledných mesiacoch – Nik Tendo a NOBODYLISTEN majú medzi sebou skvelú chémiu, čo cítiť na ich spoločnom albume Pattern aj na fotografiách z koncertov. Zatiaľ čo prvý menovaný raper sa pred objektív postavil v zelenej mikine s bejzbalovou šiltovkou na hlave, vyhľadávaný producent vyzeral ako hollywoodska hviezda v bielom tielku a v čiernych rifliach.

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack

Povedz nám, ktorá Slovenka okrem Petry Mackovej inšpiruje svojím štýlom obliekania viac ako milión žien? Rodáčka z Bratislavy je jednou z najlepších módnych influenceriek na Instagrame, a to aj vďaka takýmto business casual outfitom v minimalistickom duchu. 

Štíhla tmavovláska, ktorá dlhodobo žije v Sydney, má na fotografii vyššie oblečené nadrozmerné sako s nohavicami v rovnakom farebnom vyhotovení. Hlavnou hviezdou outfitu je obrovská prešívaná kabelka s logom módneho domu Saint Laurent, ktorá stojí skoro 4 000 eur. V jednoduchosti je krása, čo tu platí na 100 percent. 

Natália Selveková
Zdroj: Instagram/@natalia.envy

Slovami chvály nemôžeme šetriť ani pri pohľade na sofistikovaný sexy outfit v podaní Natálie Selvekovej – zakladateľky kliník estetickej medicíny ENVY a kozmetických produktov Simpl Therapy. Na prehliadku novej kolekcie svojho kamaráta Michaela Kováčika prišla v bielom kostýme s výrazným sakom s výrezmi, ktorý doplnila o úzke slnečné okuliare a luxusnú koženú kabelku od módneho domu Hermès v atraktívnom zelenom vyhotovení. 

Barbora Franeková
Zdroj: Instagram/@barborafranekova

Na prehliadke návrhára Micheala Kováčika v Prahe nechýbala ani Barbora Franeková – riaditeľka magazínu TOP Fashion. Jedna z najštýlovejších Sloveniek prišla do priestorov hotela Andaz v úzkom modeli šiat s hlbokým výstrihom v čiernej farbe, cez ktoré mala prehodený dlhý kabát, a ako doplnok zvolila kontrastnú červenú kabelku v tvare srdca.

Všetko funguje na jednotku s hviezdičkou a Barbora Franeková nás opätovne presvedčila o svojom perfektnom cite pre detail a eleganciu. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia