Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Oktagon MMA.
21. septembra 2023, 15:00
Čas čítania 1:09

Oktagon MMA prichádza s novým konceptom. Porozprávaj sa so svojimi obľúbenými zápasníkmi Véghom, Kinclom či Kleinom

ŠPORT MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené

Podľa organizátorov je tento projekt prvý svojho druhu na Slovensku. Dostaneš sa tam aj zadarmo, stačí urobiť len jednu vec.

Najväčšia domáca organizácia MMA pripravila nový projekt s názvom OKTAGON Talks. Do tohto formátu a atraktívneho programu sa môžeš priamo zapojiť aj na mieste už vo štvrtok 28. septembra v bratislavskom Luna Bare o 19.00 h. 

Na evente sa objavia zápasníci ako Attila Végh, Patrik Kincl, Rony Paradeiser či Lajoš Klein. Tí budú odpovedať na tvoje otázky a taktiež sa s nimi môžeš odfotiť alebo si užiť pripravený program. Na čo sa môžeš konkrétne tešiť, ešte držia organizátori v tajnosti. Všetko sa dozvieš až na mieste. 

Moderátorom celého projektu je komentátor UFC a redaktor Robert Kmeťo. Pre fanúšikov má v rukáve hneď niekoľko prekvapení. „Fanúšikovia v priamej komunikácii s bojovníkmi, neskôr výživný program a prekvapenia. Tento projekt je prvý svojho druhu minimálne na Slovensku a verím, že oň bude záujem.“

OKTAGON MMA
Zdroj: OKTAGON MMA

„Na prvom Talks sa predstavia legendy ako Attila Végh, Patrik Kincl, Lajoš Klein či Rony Paradeiser, ktorých budú môcť diváci vytrápiť otázkami a následne s nimi budú môcť prežiť výnimočné momenty. Verím, že sa bude fanúšikom MMA a Oktagonu tento projekt páčiť a vďaka tomu budeme môcť pokračovať aj v iných mestách,“ dodáva Kmeťo.

Okrem zážitku si môžeš odniesť aj vecné ceny, ktoré sú priamo spojené s organizáciou. Na každom OKTAGON Talks môžu zúčastnení fanúšikovia očakávať aj špeciálneho hosťa. „Na každý večer, počas ktorého sa bude konať OKTAGON Talks, chceme pozvať aj niekoho, koho pred eventom neodhalíme. Prezradiť môžeme len to, že ide o známe meno, ktoré nepochádza z prostredia MMA. Na každého diváka sa už teraz veľmi tešíme,“ naznačil moderátor. 

Najbližší event OKTAGON Talks sa koná vo štvrtok 28. septembra o 19.00 h v Luna Bare v Bratislave. Dlho neváhaj, počet miest je limitovaný. Na evente sa môžeš zúčastniť zadarmo pod podmienkou, že sa zaregistruješ na tomto odkaze.

registruj sa
Domov
Zdieľať
Diskusia