Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2023, 14:11
Čas čítania 0:49
Daniel Mikolášik

VIDEO: Takto sa spevák Imagine Dragons prihovoril 9-ročnému dievčatku, ktorému počas koncertu v Bratislave venoval skladbu

HUDBA BRATISLAVA FESTIVALY IMAGINE DRAGONS LOVESTREAM FESTIVAL
Uložiť Uložené

Pripomeň si jeden z najdojemnejších momentov z nedeľného koncertu, na ktorom bolo vyše 60 000 ľudí.

Veľkolepý koncert americkej skupiny Imagine Dragons na slovenskom festivale Lovestream bude v mnohých ohľadoch nezabudnuteľný. Druhý ročník tohto multižánrového festivalu, ktorý sa uskutočnil na letisku vo Vajnoroch, si v nedeľu pripísal historické prvenstvo v počte ľudí, aký kedy bol na slovenskom festivale či na samostatnom koncerte (výnimkou je len Elton John na Tyršovom námestí v roku 2005, kde bol však vstup zadarmo a išlo o kampaň mobilného operátora).

Zapríčinil to práve koncert Imagine Dragons – headlinera záverečného tretieho dňa, ktorý si prišlo pozrieť neskutočných 60 000 ľudí. Medzi nimi aj 9-ročné dievčatko so svojou mamou, ktoré má o dôvod navyše hovoriť o šou tejto poprockovej kapely ako o nezabudnuteľnej. Frontman a spevák Dan Reynolds jej totiž počas šou venoval známu skladbu Thunder z albumu Evolve z roku 2017.

„Máš celý život pred sebou. Čakajú ťa ešte veľké dni. Preto nikdy nikomu nedovoľ hovoriť ti, čo môžeš a čo nemôžeš robiť. Môžeš robiť čokoľvek! Napríklad sa raz prechádzať po takomto pódiu. Len nasleduj všetky svoje sny! Táto pieseň je pre teba,“ povedal Reynolds počas šou dievčatku, ktoré neskrývalo svoje nadšenie a od dojatia nevedelo zastaviť slzy. Pripomeň si jeden z najdojemnejších momentov z nedeľného koncertu vo videu, ktoré zdieľali samotní organizátori festivalu.

@shkiper_anastazja #imaginedragons #bratislava #lovestreamfestival ♬ dźwięk oryginalny - Content creator/SMM/Ph

Domov
Zdieľať
Diskusia