Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. augusta 2023, 10:19
Čas čítania 0:50
Denisa Šútorová

FOTO: Naoko úplne obyčajná fotka Seleny Gomez baví internet. Pozri si tie najvtipnejšie memečká

OSOBNOSTI SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Vo svete sociálnych sietí nie si safe ani v prípade, že sa voláš Selena Gomez. Internet sa baví na obyčajnej fotke, na ktorej je speváčka zabalená v deke. „Postava z hororového filmu, ktorá sedí vzadu v sanitke po tom, čo skoro zomrela,“ píše fanúšik.

Fanúšikovia Seleny Gomez si tento rok prichádzajú na svoje. Speváčka je momentálne najsledovanejšou ženou Instagramu, pred sebou má len futbalové hviezdy Ronalda s Messim. Najnovšie vzbudila pozornosť „internetov“ obyčajná fotka Seleny zabalenej v deke. Fotografia hviezdy obletela svet, keď ju na Twitteri (teda po novom na X) zdieľal celebritný gossip účet Pop Base s opisom: „Selena Gomez na novej fotke.“ Celkom nečakane sa stala najnovším a najobľúbenejším memečkom internetu, ktoré má dnes viac ako 100-tisíc videní.

Kreativita internetu nepozná hraníc, svedčia o tom aj komentáre používateľov. „Postava z hororového filmu, ktorá sedí vzadu v sanitke po tom, čo skoro zomrela,“ napísal jeden. „Toto je Rose po tom, čo nechala Jacka zomrieť a Titanic sa potopil,“ napísal fanúšik, ktorý sa prikláňa k scenáru z Titanicu. Medzi komentujúcimi sa však objavil aj fanúšik seriálu Big Little Lies. „Všetci na pláži na konci Big Little Lies,“ vtipkuje

„Postava z hororového filmu, ktorá sedí vzadu v sanitke po tom, čo skoro zomrela.“„Rose po tom, čo nechala umrieť Jacka a Titanic sa potopil.“„Všetci na pláži na konci Big Little Lies,“ smeje sa na Twitteri fanúšik Andrews.„Bohaté staré dámy sediace na svojej záhrade po tom, čo sa stali miliardárkami vďaka dedičstvu ich čerstvo zavraždeného manžela (najali si nájomného vraha).“
Zobraziť galériu
(5)

Okrem toho, že na nej speváčka vyzerá oddýchnuto a v najväčšej pohode, na nej nenájdeš nič, čo by bilo do očí. Internet si však myslí svoje. Selena v deke je pre niektorých používateľov sociálnych sietí totiž nekonečnou studnicou kreativity. Treba však uznať, že im to naozaj vyšlo. Tie najlepšie internetové výtvory ti prinášame v galérii vyššie.

Domov
Zdieľať
Diskusia