Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Lucron.
8. augusta 2023 o 13:00
Čas čítania 1:21
Sponzorovaný obsah

Rakúsko „za rohom“, nadštandardné bývanie a výborná občianska vybavenosť. Toto je nová bratislavská štvrť Nesto

Rakúsko „za rohom“, nadštandardné bývanie a výborná občianska vybavenosť. Toto je nová bratislavská štvrť Nesto
Zdroj: lucron
KULTÚRA BRATISLAVA BÝVANIE
Uložiť Uložené

Pri výbere bývania je v hre veľa faktorov, ktoré ti majú zabezpečiť vysnívaný domov. A čo tak usídliť sa niekde, kde ti nič nechýba?

Určite vieš, že výber bývania nie je „prechádzka ružovou záhradou“. Zvažuješ lokalitu, samotné byty, skrátka všetky možnosti, ktoré rozhodujú o tvojom vysnívanom domove. Pokiaľ máš deti alebo plánuješ mať deti, isto sa chceš usídliť tam, kde sa budú môcť aj hrať. Za prácou a životom v meste zároveň nechceš dochádzať ďaleko. A presne toto sú faktory, nad ktorými uvažovala aj spoločnosť Lucron, ktorá buduje novú bratislavskú štvrť Nesto.

Nesto je realitný projekt, ktorý ti ponúkne najväčší komfort, otvorenosť a najmä komplexnosť. Jeho lokalita je vybraná tak, aby si si vedel doslova „odskočiť“ na nákupy do Rakúska a večer sa odviezť do centra Bratislavy za kamarátmi. Nesto sa nachádza v mestskej časti Bratislava-Petržalka v lokalite Zadné lúky.

Lucron chce vytvoriť miesto na bývanie, ktoré má dávať zmysel a bude plné života.
Lucron chce vytvoriť miesto na bývanie, ktoré má dávať zmysel a bude plné života. Zdroj: lucron

Štvrť ponúka bytové domy so šiestimi poschodiami. V nich sa nachádzajú atraktívne 1- až 4-izbové byty, z ktorých je všetko potrebné na skok.

Pozri si ponuku bytov

Máš v pláne kúpiť si byt, bývať v prenájme, podnikať alebo investovať? Stačí len vyplniť dotazník, v ktorom budeš špecifikovať, o čo máš konkrétny záujem, a priestor môže byť tvoj.

Aj takýto krásny byt môže byť tvoj.
Aj takýto krásny byt môže byť tvoj. Zdroj: Lucron

Miesto, v ktorom nuda neexistuje

Celý projekt pôsobí ako malé mesto plné zelene, ktoré má aj vlastné námestie s fontánou. Tam sa môžeš tešiť na rôzne trhy, food festy, drobné koncerty a kopec iných kultúrnych programov, ktoré ti zaručia zábavu priamo pri tvojom domove. Nesto ti sľubuje, že plné občianske vybavenie máš do 20 minút chôdze, čiže auto môžeš nechať doma.

V Neste sa rozhodne nudiť nebudeš.
V Neste sa rozhodne nudiť nebudeš. Zdroj: Lucron

Hneď vedľa Nesta nájdeš aj miesta plné histórie. V blízkosti totiž nájdeš protitankovú priekopu a stenu so strieľňou, vojnový bunker B-S 8 Hřbitov a vojenský cintorín z prvej svetovej vojny. Alebo si môžeš spraviť prechádzku a ísť sa pozrieť k pamätníku Hartmuta Tautza.

nesto bratislava
Zdroj: Lucron

Do Viedne aj na bicykli

Výhodná poloha Nesta ti umožňuje navštíviť susedné Rakúsko raz-dva. Môžeš sa previezť autom vďaka diaľničnému obchvatu, ktorý leží v tesnej blízkosti štvrte. Alebo nastúp na vlak a nechaj sa pohodlne odviezť priamo do hlavného mesta Rakúska. Si viac športový typ? Tak vyber bicykel z pivnice a sprav si výlet do Viedne napojením sa na medzinárodnú cyklotrasu Eurovelo.

nesto bratislava
Zdroj: Lucron
Domov
Zdieľať
Diskusia