Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
26. júla 2023, 10:00
Čas čítania 3:51
Richard Balog

Veľký letný výpredaj v online obchode Queens ponúka zľavy do výšky 50 %. Tieto produkty sú skvelou voľbou

Veľký letný výpredaj v online obchode Queens ponúka zľavy do výšky 50 %. Tieto produkty sú skvelou voľbou
Zdroj: Queens
MÓDA QUEENS
Uložiť Uložené

Doplň svoj šatník o šťavnaté kúsky od značiek ako Adidas, Birkenstock, Daily Paper, Nike alebo PLEASURES.

V tomto článku nájdeš najlepšie produkty z veľkého letného výpredaja v online obchode Queens. Vedenie spoločnosti si pre nás pripravilo akcie do výšky 60 % a v ponuke nájdeš všetko, na čo si spomenieš. 

Hľadáš nový pár tenisiek či šľapiek? Žiadny problém, na výber máš z vyše 100 vyhotovení od značiek ako Adidas, Nike, Puma, Reebok či Birkenstock. Chýbajú ti ľahké vrchné diely, nohavice, šortky alebo iné doplnky? Nájdi ideálne kúsky v ponuke známych výrobcov, ktorí sú overení časom. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Queens akcia do výšky 30 % na vybrané nezľavnené produkty. 
Pozri si celú výpredajovú ponuku v online obchode Queens
Odporúčané
Top 10 modelov bielych tenisiek: Vyber si svojho favorita spomedzi ikonických modelov a ako bonus ušetri desiatky eur Top 10 modelov bielych tenisiek: Vyber si svojho favorita spomedzi ikonických modelov a ako bonus ušetri desiatky eur 18. júla 2023, 17:00

Oblečenie 

PREACH
Zdroj: Queens

PREACH Logo T-Shirt    58,50 €  29,50 €

Kvalitných tričiek s krátkymi rukávmi nie je počas leta nikdy dosť. Ak hľadáš univerzálny kúsok, skús tento sivý variant s grafickým motívom na chrbte od značky PREACH za 30 eur. 

Nike NSW
Zdroj: Queens

Nike NSW Fleece Crewneck    87 €  35 €

Za skvelú cenu môžeš získať aj túto atraktívnu zelenú mikinu s vyšitým logom spoločnosti Nike na prednej časti, ktorú budeš milovať do konca svojho života. 

PREACH
Zdroj: Queens

PREACH Tailored Pocket Pants    96,50 €  43,50 €

Za zásah priamo do čierneho považujeme aj pohodlné nohavice vo voľnom strihu s viacerými vreckami od značky PREACH, ktoré sú dostupné za polovicu pôvodnej ceny. 

Tommy Jeans
Zdroj: Queens

Tommy Jeans Boxy Pullover W    107 €  59 €

Univerzitný „preppy“ štýl obliekania je stále v kurze a sveter s vyšitým logom Tommy Jeans skvelo zakomponuješ do svojich každodenných outfitov do školy či práce, ale aj večer do mesta. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Graphic Heavyweight T-Shirt    75,50 €  60 €

Produkty s logom spoločnosti PLEASURES patria medzi to najlepšie v ponuke online obchodu Queens a tričko s vysokou gramážou a veľkým grafickým motívom je dôkazom. 

Versace Jeans Couture
Zdroj: Queens

Versace Jeans Couture Maglietta T-Shirt W    149 €  74,50 €

V online obchode Queens nájdeš aj high-end modely z dielní Versace. My sme vybrali skrátený vrchný diel s atraktívnym motívom a kvetmi, ktorý je dostupný za polovicu svojej pôvodnej ceny.

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Jacinto Short    95 €  76 €

Leto je v plnom prúde, a ak hľadáš kvalitné šortky v univerzálnom čiernom vyhotovení, máme pre teba skvelý tip v podobe textilného modelu s logom značky PLEASURES za skvelú cenu. 

PREACH
Zdroj: Queens

PREACH Striped Denim Jacket    166 €  83 €

Ľahká rifľová košeľa s jemnými prúžkami a nápisom cez zadnú časť je dobrá voľba na letné večery v meste, keď vonkajšia teplota klesne pod 20 stupňov. Čo hovoríš na tento svetlomodrý model od značky PREACH?

Adidas Originals
Zdroj: Queens

Adidas Originals Denim Jacket W    135 €  94,50 €

Atraktívnu a jedinečnú verziu rifľovej bundy sme vybrali aj pre ženy, a to v portfóliu značky Adidas Originals. Ide o tmavomodrý model s ikonickými prúžkami na rukávoch, malým logom na prednej časti a výrazným kvetinovým motívom cez takmer celý chrbát. Cena je viac ako férová.

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Graphic Hoodie    125,50 €  100 €

Kvalitná mikina s kapucňou by nemala chýbať v žiadnom šatníku, pričom z ponuky v online obchode Queens sme vybrali čierny model s grafickým motívom od spoločnosti PLEASURES, ktorý môže byť tvoj za rovných 100 eur. 

Obuv

Adidas Originals Adilette Essential
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adilette Essential W    63,50 €  41 €

V letnom výpredaji v online obchode Queens nájdeš aj desiatky modelov šľapiek, spomedzi ktorých sme vybrali najlepšie vyhotovenia. Komfortná silueta Adidas Originals Adilette Essential je ako stvorená na pláž a dostupná je v ženských veľkostiach. 

Adidas Originals Adilette 22
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adilette 22    67,50 €  57,50 €

Úplne čerstvú novinku od spoločnosti Adidas Originals s názvom Adilette 22 si zamiluješ ihneď. Futuristický model šľapiek s obsahom prírodných a obnoviteľných materiálov je v predaji vo viacerých farebných vyhotoveniach, spomedzi ktorých sme vybrali oranžovú verziu s výrazným reliéfom. Ide o odkaz na expedíciu na Mars a jednotlivé fázy planéty.

Birkenstock Arizona BS
Zdroj: Queens

Birkenstock Arizona BS    117,50 €  105,50 €

Vo výbere pokračujeme sviežim vyhotovením ikonických šľapiek Birkenstock Arizona s prívlastkom BS, ktoré stoja na odolnej ortopedickej podrážke a sú stelesnením pohodlnej letnej obuvi. Cena je priamoúmerná kvalite, na to sa môžeš spoľahnúť. 

Nike Air Max 1 Premium
Zdroj: Queens

Nike Air Max 1 Premium    165 €  140 €

Legendárny modelový rad tenisiek Nike Air Max 1 patrí medzi naše obľúbené, a to obzvlášť, ak ide o pár v originálnom farebnom, materiálovom či vzorovanom vyhotovení ako v tomto prípade.

Novinka Nike Air Max 1 Premium v atraktívnom farebnom vyhotovení s prívlastkom Coral má menčestrový základ a vyzerá božsky. Fresh letný vzhľad dotvára podpisový znak Nike na štítku jazyka, z oboch bočných strán aj na päte s viditeľným panelom Air v medzipodrážke.

New Balance 991
Zdroj: Queens

New Balance 991    238 €  178,50 €

Vo výpredajovej sekcii sme objavili aj tento teniskový klenot s podpisovou značkou New Balance, v ktorom zaboduješ s každým outfitom. Doplň svoju zbierku tenisiek o vintage bežecký model s číselným označením 991 a ovládni ulice.

Doplnky

New Era
Zdroj: Queens

New Era 9Twenty Adjustable Cap    23 €  17 €

Klasická bejzbalová šiltovka s nastaviteľnou veľkosťou je stávkou na istotu kedykoľvek v priebehu roku. V ponuke online obchodu Queens nás zaujal modro-oranžový variant s logom známeho tímu New York Mets.

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Mutru Cap    59,50 €  50,50 €

Krok vedľa neurobíš ani „trucker“ šiltovkou s priedušnou sieťkou vzadu a mäkkým panelom v prednej časti od streetwearovej značky Daily Paper za primeraných 50 eur. Vďaka univerzálnej schéme šiltovku zladíš s čímkoľvek zo svojho šatníka. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Renton Tote Bag    97,50 €  73 €

Z portfólia holandského výrobcu Daily Paper vyberáme aj textilnú tašku cez plece s nastaviteľným popruhom vo fialovom vyhotovení s kontrastným bielym nápisom za 70 eur.

Oakley
Zdroj: Queens

Oakley Eyejacket Redux Sunglasses    169 €  118 €

Záver článku patrí dvom modelom slnečných okuliarov Oakley. Prvý s názvom Eyejacket Redux má oblý tvar v pružnom plastovom ráme s čiernymi sklami a z nášho pohľadu ide o okuliare, ktoré znosíš nielen pri športových aktivitách. 

Oakley
Zdroj: Queens

Oakley Fuel Cell Sunglasses W    158,50 €  119 €

Druhý typ slnečných okuliarov Oakley má hranatejšie línie zahalené do strieborno-sivého rámu s čiernymi sklami a ide o unisex voľbu. Cena je adekvátna kvalite produktu. 

Pozri si celú výpredajovú ponuku v online obchode Queens
Odporúčané
Minimalistické tenisky sú skvelou voľbou (nielen) na letné mesiace. Pozri si najlepšie modely od Adidas, Asics či Converse   Minimalistické tenisky sú skvelou voľbou (nielen) na letné mesiace. Pozri si najlepšie modely od Adidas, Asics či Converse 11. júla 2023, 17:00
Domov
Zdieľať
Diskusia