Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Edelia.
13. júla 2023, 11:00
Čas čítania 1:50
Sponzorovaný obsah

Veľká zmena v systéme zálohovaných obalov: Už nemusíš čakať v radoch, takto ich vrátiš z pohodlia domova

Veľká zmena v systéme zálohovaných obalov: Už nemusíš čakať v radoch, takto ich vrátiš z pohodlia domova
Zdroj: edelia.sk
ZAUJÍMAVOSTI EKOLÓGIA
Uložiť Uložené

Prichádza služba, na ktorú sme všetci čakali.

Stojíš v rade s vrecom plným plastových obalov a v duchu nervózne počítaš každú stratenú minútu. Našiel si sa v podobnej situácii aj ty? Zrejme každý z nás už niekedy „stvrdol“ v zápche pred automatom na zálohované fľaše a obaly. Ak sa ti už nechce nosiť do obchodu igelitky plné plechoviek a plastových fliaš, môžeš prestať kupovať zálohované obaly. Alebo môžeš vyskúšať niečo lepšie. Niečo, čo ti ušetrí kopec času aj nervov. Edelia.sk prichádza s revolučnou novinkou, ktorú s radosťou privítajú všetci obyvatelia Bratislavy a navyše je úplne zadarmo!

Všetko si vyklikáš online

Ak sa ti doma nahromadia plastové fľaše či plechovky, na webe edelia.sk si jednoducho objednáš odvoz zálohovaných obalov s označením „Z“. Prvým krokom je overenie dostupnosti služby odvozu zálohovaných obalov na tvojej adrese na stránke edelia.sk v záložke „Časy doručenia“. Potom sa prihlásiš alebo zaregistruješ. 

Po prihlásení do svojho konta si v záložke „Odvoz záloh“ vyberieš termín a čas odvozu, ktorý ti vyhovuje. Vybrať si môžeš časové okno s dĺžkou 2 hodiny. Služba odvoz zálohovaných obalov je dostupná 7 dní v týždni v čase 8.00 – 20.00 po celej Bratislave a v jej blízkom okolí a ty za ňu nič neplatíš. Ak si nový zákazník, získaš zľavu 5 € na prvý nákup. Pri prvých štyroch nákupoch sa ti navyše vráti 10 % z ich hodnoty.

edelia
Zdroj: edelia.sk

V dohodnutom termíne ťa bude kuriér informovať o príchode na tvoju adresu prostredníctvom SMS a telefonátu. Po zazvonení len zbehneš k zbernému autu, ktoré si od teba prevezme všetky obaly. Tie musia byť čisté, nepokrčené a musia obsahovať čiarový kód čitateľný skenerom. Obaly, ktoré nebudú prečítané skenerom, nebude možné prevziať. Po naskenovaní vrátených obalov bude vytlačený kupón. Na základe neho ti následne zašlú e-mail s potvrdením o navýšení kreditu na tvojom zákazníckom účte. Tento kredit môžeš použiť ako zľavu pri objednávkach nákupu potravín na stránke edelia.sk. Pred dokončením objednávky nezabudni zvoliť možnosť „Použiť moje kredity“.

Pohodlný nákup bez stresu

Edelia.sk je online supermarket s expresným dovozom potravín do 2 hodín. Nákup si môžeš objednať 7 dní v týždni v rámci celej Bratislavy a širokého okolia. Ponuka je vážne široká. Vybrať si môžeš z vyše 10 000 produktov od čerstvého ovocia a zeleniny, slovenského mäsa cez kvalitnú drogériu až po remeselné pivá a vína.

Ak máš bezlaktózovú, bezlepkovú či inú špeciálnu diétu, iste oceníš bohatú ponuku špeciálnej výživy. Rodičia zas v ponuke nájdu všetko pre svoje dieťa a domácnosť a labužníci si môžu objednať kvalitné farmárske potraviny vyrobené priamo u malých slovenských farmárov.

Vďaka platforme edelia.sk sa dlhé rady, stresujúce nákupy a ťažké tašky stanú minulosťou. Ty si z pohodlia domova objednáš všetko, čo potrebuješ, a potom už len čakáš na bezplatného kuriéra, ktorý ti nákup prinesie až k dverám vtedy, keď ti to bude vyhovovať. Nakúpiť môžeš cez web www.edelia.sk alebo v mobilnej aplikácii edelia.

Domov
Zdieľať
Diskusia